sobota 22. října 2016

italie katar izrael

Neuvěřitelná podlost

 Asi ten národ obývající apeninský poloostrov už degradoval genetické dědictví velké minulosti a proměnil se v evropskounijní lid v regionu zv. Itálie, s místodržícími, kteří mají zodpovědnost jen ke svým pánům v Bruselu.
   Jinak se nedá vysvětlit počínání levičáků ovládajících zemi. Zeď nářků a židovský chrám mají být arabské, rozhodlo v protižidovské pomatenosti, zpolitizované a s kulturou nic nemající do činění UNESCO. A Itálie se přidala.
   Podle il Giornale všechno začalo již 16. ledna kdy s požehnáním ministryně školství Stefanie Giannini univerzita Tor Vergata podepsala dohodu s katarským emirátem. Proč s wahabitským emirátem kde vládne středověk a žádná věda neexistuje? Emirát platí a rozsévá ve velkém protiizraelskou nenávist po celém světě. Proč otevřela italská vláda tomuto korumpujícímu státu dveře do italského školství? Itálii začal ve velkém sponzorovat al Kawari, bývalý katarský ministr kultury. Univerzita Tor Vergata ho ozdobila „honoris causa“.  Akademici univerzity vyjádřili velké pochyby – centrum Simona Wiesenthala má tohoto katarského občana na seznamu nebezpečných antisemitů. Kawari podle všeho udržuje velmi úzké styky s ministrem ekonomie Padoanem a s ministryní školství. Bývalý ministerský předseda a velký unijní propagátor Monti otevřel Kataru italskou bránu ve velkém.
    V situaci kdy je italská ekonomika na dně se katarské peníze celkem lehce zmocňují italských podniků. Katar sponzoruje výstavbu 33 mešit a islámských center. A nyní zkorumpoval tento stát italskou vládu do té míry, že se začala domnívat, jak se dá vyvodit z italského hlasování v UNESCO, že Zeď nářků v Jeruzalémě  je arabská. Italským vládnoucím chudákům a islamistům z UNESCO poradil již Netanjahu ať se zajdou podívat na Titův oblouk na Foro di Roma, komu patřil Chrám je tam jasně napsáno.    

Žádné komentáře: