středa 26. října 2016

ard zdf propaganda

Německá nazi-nähe propaganda ve veřejných televizích

Říká se jim politickokorektní, ale znamená to totéž co perverzní a zcela záměrně šířící zlo a nenávist vůči evropskému, židovskému atd. Civilizace v jejich pojetí dospěla na vrchol a domnívají se, že nastal komunismus a oni jsou papeži. Kdo: antisemita a spolumajitel Spiegelu Augstein, Springerův tisk a v neposlední řadě německá veřejnoprávní média. Znakem této ubohé totality je jednoduše nuda.
   Totalita nikdy nic jiného nemůže zplodit. Jeden banální pořad za druhým, všichni jsou stejní a jednoduší, mozek už nemusí vstupovat do hry, diktuje jim pouze nenávist a ta je triviální.
   Veřejnoprávní televize ARD a ZDF rozšířily nabídku, píše haolam.de. Janna Jihad a Gaza Sky Geeks a 16tiletá Myriam – příspěvky o palestinských územích ve veřejnoprávních  televizích. Mladý, moderní dotyk. Ale už od dob A.H. je jasné, že německá propaganda nic jiného nevyrobí než odporné antiizraelské poselství. 
    Již v uvádějící komunikaci to nebylo moc dobré, píše list. V Heute-Journal to dávkoval Claus Kleber. Neohraničené možnosti internetu komentoval před mapou Izraele a palestinských oblastí – internet má být důležitý pro lidi, kteří jsou zavřeni za zdí. Pásmo Gazy uzavřené mezi izraelským plotem a mořem, ušlechtile vzlykala německá wipka v televizi. Pásmo Gazy je vězením a klíč má v rukou Izrael, sdělil německé veřejnosti jejich populární. Uvedl dokument o mladém palestinském podnikateli v IT oblasti, který má překonávat hranice. Moamin Abu Ewaida otevřel Němcům oči: „IT může prorazit izraelskou blokádu“. Asi nemyslel pouze virtuální proražení. O nepřekonatelných bariérách, které nestaví židovský stát, ale fanatici Hamasu, nebylo v příspěvku vedoucí telavivského studia ZDF Albrechtové ani zmínky. Německé televize nezmiňují Němcům, že v Gaze vládne krutým  a barbarským způsobem teroristická Hamas, Izrael má omezovat svobodu v Gaze to zmiňují každodenně.
   V podnikatelském startup akcelerátoru Gaza Sky Geeks - 50% učinkujících ženy. Ideální i idylická souhra pohlaví. To že všechny měly v příspěvku ZDF šátky na hlavách je určitě záležitostí současné místní módy, nic co do činění s Hamasem. Německá žurnalistka, úžasně vzdělaná Albrechtová v příspěvku: „Separování obou pohlaví v restauracích má velmi pozitivní efekt. Muž nemůže sledovat vlastní ženu, co baští“. A k tomu nezbytné litanie o tom, jak hrozné jsou hraniční zdi. O příčině, kterou je islámský teror ani zmínky. Islámská separace obou pohlaví je v podání německých géniů folklórem. Dokument Albrechtové zcela ignoruje společenskou realitu na palestinských územích.   
   V dalším dokumentu (34 minut) o pár dní později prezentuje Albrechtová Němcům v ZDF televizi palestinskou dívku Myriam.  Gaza je opět největším vězením světa.
  Rabbi lord Jonathan Sacks oprávněně prohlásil v Europarlamentu: „Antisemitismus měl vždy zdůvodnění v nejvyšších autoritách: ve středověkém náboženství, v nacistické vědě a dnes v lidských právech“.
   V dokumentu v ZDF vypráví Myriam o svém strachu z válek, chudák již zažila tři. Každé druhé dítě v Gaze je traumatizováno. Jejich domovy bombarduje izraelská armáda. Viník je jednoznačný, shodne se Myriam s německou televizí ZDF: židovský stát. Ale naštěstí otec vydělá dost peněz a koupil chudince plachetnici. Může se na moři osvobodit od svého strachu, ale ne úplně, často ji ostřeluje izraelská marína. Albrechtová podrobně sestudovala Goebbelsovy spisy a ví jak se má prafda propagovat.
    Ze ZDF studia v Tel Avivu se Němci v létě dozvěděli další prafdu - židovské děti jsou ve školách trénovány k nenávisti vůči palestinským dětem, mají jimi opovrhovat a popř. i zabít.  Vedoucí studia Albrechtová nejen, že nebyla odvolána, ale ani se po protestech nepoučila. Nenávist antisemitů v Německu má skalnaté podloží. Německý lid učiní velkou věc pro své vlastní dobro a budoucnost, pokud antiizraelskou luzu vykopne ze svých veřejnoprávních médií.  


Žádné komentáře: