úterý 13. září 2016

viktor orban bratislava

Viktor Orbán: by, by (pohodlný živote v Bruselu)

Evropané si musí dát dobrý pozor, řekl maďarským zákonodárcům jejich ministerský předseda. Imigrační krize se sama nevyřeší. Naivní politika  Evropské unie nás všechny poškodí. Smysluplná debata na imigrační téma je alternativou. Ne diktát.
  Maďarská imigrační politika staví na morálce. Pomoc ve směru jejich odjezdu ze země, než aby do Maďarska uvedli problémy, které zemi poškodí. Referendum o imigračních kvótách je plánováno na 2. října, má za cíl ochránit Maďarsko. Prostřednictvím referenda – vůle lidu, chceme přinutit Evropskou komisi, aby změnila své rozhodnutí o kvótách. Brusel chce zavést automatický mechanismus rozdělování imigrantů bez jakékoliv horní hranice a uzákonit spojení rodin. Půjdou (Komise) na to tvrdě, když ne národní státy, tak do velkých měst, kde vládne levice.

Summit v Bratislavě

   Naivní a nebezpečná imigrační politika musí být nahrazena politikou národních kompetencí a síly. Teror se přesunul do Evropy – důsledek masové migrace. Brusel se domnívá, že se vrátí zpátky jejich bývalé pohodlí, ale nejhorší teprve přijde.
   Evropská jednota musí vycházet z národních států, ne od bruselských byrokratů. Konkurenceschopnost Evropské unie padla v poslední dekádě neuvěřitelným způsobem. 

Brexit

   Británie je šestou největší světovou ekonomií a ví jak bude fungovat v budoucnosti. Británie nás neohrožuje, ale jsou to bruselští byrokrati. Brexit je důkaz jejich neschopnosti.

Žádné komentáře: