středa 14. září 2016

abort nemecko

51000 (andělů navíc?)

Pokud německým chlapnám (gender def: zženštilí muži nebo zchlapštělé ženy) v televizních debatách dochází argumenty, promítnou na plátno obraz mrtvého Ajlana a  dobojováno, opozice je populistická, rasistická atd.
  O jiných zabitých televizní chlapny nikdy nemluví. O mrtvých, kteří byli zabiti v důsledku jejich libertinistické ideologie abnormality, kterou vydávají německá média za liberalismus, mluví statistiky hrůzy.
    Statistický úřad ve Wiesbadenu uvádí, že od počátku roku do konce června došlo k umělému přerušení těhotenství u 51200 žen. Nárůst oproti loňskému roku o jedno procento. Mezi dubnem a koncem června činil nárůst 2%.  Tři čtvrtiny žen patřily do věkové kategorie 18-34 let, 17% žen mezi 35-39 lety. 39% žen byly prvorodičky. 62% interupcí bylo provedeno odsávací metodou, 21% potratů medikamenty.
    Německé statistiky hovoří i o tom, že 96% žen se tak rozhodlo po poradě s odborníky na plánované rodičovství. V 4% došlo k potratu z medicínských nebo kriminálních důvodů.
  Hrůzná statistika státu ovládaného hrůznou ideologií perverze. Merkelová než se dointrikovala ke kancléřskému úřadu, řádila jako ministryně pro rodinu. 

Žádné komentáře: