úterý 16. srpna 2016

trump ohio biden

Trump v Ohiu a ostatní

To, co provedla Merkelová, byl zločin a katastrofa a Hillary bude něco podobného. Irák a celá strategie intervencí byli vadné, vždycky jsem říkal, že tam šlo jen o ropu. Americké intervence se už konat nebudou. Spolupráce s ostatními státy na eliminaci islámského státu.
Ve 20. století porazily Spojené státy fašismus i komunismus. Nyní čelí svět hrozbě islámského teroru. Trump sumarizoval jejich zločiny kolem světa a prohlásil, že jde o absolutní a totální genocidu.
  Obamovi stačí, aby někde položil svíčku, nic neřekl a vrátil se ke golfové holi, politickokorektním médiím v Americe a bohužel ještě víc v Evropě se bez problému daří vydávat tuto politickou trosku za geniálního mírotvorce.
   Trump dál prohlásil, že svět si nemůže dál dovolit tolerovat nenávistnou ideologii. Obama a Hillary svoji vadnou politikou v Iráku vytvořili podmínky pro vznik Islámského státu a na prvním místě to byl prezident Bush, který iráckou katastrofu zahájil. Všechno to vraždění a zabíjení pro nic. Nukleární dohoda Obamy s Iránem povede k ještě větší destabilizaci v oblasti. Spojené státy, NATO, Izrael, Rusko musí spolupracovat, aby se Islámský stát a teror porazily. Ideologie smrti musí být eliminována, stejně tak jako její finanční a vojenský arzenál. Kdo chce imigrovat do Ameriky, musí projít ideovým testováním, které prokáže jeho afinitu k americkým hodnotám.  Kdo nevěří v naší ústavu nebo podporuje bigotnost a nenávist, nemůže být imigrantem do USA. V pár větách geniální syntéza světových problémů a realistická perspektiva řešení. Nikdy nic podobného Obama, Merkelová, Juncker nebyli schopni vymyslet.
   Hillary ze své webovské stránky odstranila bod programu: "Všechny oběti sexuálních útoků mají právo na naši sympatii popř. odškodnění“, někdo ze štábu ji asi upozornil, že Bill už čelil a může i budoucnu čelit něčemu podobnému. Projevy Hillary a jejích vysoko postavených přátel nemají až tak zajímavý obsah. Víceprezident Biden, za osm let jsme od něj neviděli nic než sklerotický profesionální úsměv a tleskání po Obamově boku a tento génius: „Trump chová lásku k Stalinovi“.
   New York Times píše, že jedním z největších sponzorů Hillary je Soros, který financuje ve světě všechno, co neguje tradiční evropské hodnoty. Minulý víkend se podařilo řachnout stránky jeho Open Society Foundation a ukázalo se, že tato klientská firma věnovala 10 milionů dolarů nátlakovým skupinám, které se snaží de-legitimizovat stát Izrael. A příspěvky lobbistickým skupinám v jednotlivých zemích, aby zpochybňovaly židovský charakter státu.  Jedna z těchto perverzních organizací, která dostala 2.7 milionu dolarů obviňuje v mediálních kampaních Izrael z etnických čistek a i jinak diskredituje tento stát. Soros samotný obvinil Izrael, že jeho politika vede k antisemitismu v Evropě. I některé jiné studie dokázaly, že Soros dává miliony na politickou válku proti Izraeli. Desítkami milionů sponzoruje též Hillary.  
   Glenn Greenwald je pokrokový americký žurnalista velkého jména. Politicko korektní média vedou proti Trumpovi kampaň hodnou nejhoršího maccarthysmu. Americká média sjednocená v těměř 100% jednotě proti Trumpovi. Žádná fakta, iracionální nesmysly, lži - všechno pro to, aby se Trump zlikvidoval. I tzv. lepší média, včetně New York Timesů ztratila úroveň a sahají ke sprostotám, aby politika očernila. Může mít taková kampaň úspěch? Viděli jsme to v případě Brexitu, evropskounijní média nevybíravou a nekorektní kampaní proti vystoupení Británie neuspěla.
   Viděli jsme uniformní pseudoelitu od levých po pravé sedící celé dny na twitteru a ujišťující svět, jak inteligentní a sofistikovaní tito jednovětní jsou. Žádná diskuze o budoucnosti Británie, primitivní sebeujišťování v milionech twitterů. Pohrdali Johnsonem a UKIP. Přesně to se děje v USA. Inteligentního člověka mediální nesmysly moc nezajímají a to je velká Trumpova šance.

Žádné komentáře: