sobota 13. srpna 2016

trump clinton

Síla lži v politice

Mainstraemová média už lžou do té míry, že se jim přestává věřit, píše psychiatr Thierry Michaud-Nérard  na velmi sledovaném francouzském informačním serveru ripostelaique. Medializovaná anti-Trump propaganda a ve Francii anti-Marine propaganda dostoupily vrcholu, teprve nyní chápeme sílu lži v politice.
   Mediální propaganda bloku Hillary-Hussein Obama: Mystika jejich války má zamaskovat Obamovy politické chyby a nedostatky, stejně jako ve Francii propaganda anti-Marine le Pen má zamaskovat politické obscenity prezidenta Hollanda. Mediálně politická kasta dala válce proti Trumpovi první prioritu. Ústup demokracie před mafiozním systémem Hillary a spol.  
   Vlády bohatých a sociálně demokratická pseudoelita vymyslely objekt strachu, aby maskovaly skutečné monstrum, jakým je návrat Clintonových. Donald Trump, bojující s buržoazní demagogií, má právo kritizovat a atakovat klan Hillary-Obama bez skrupulí. Antitrumpovské provokace jsou alibi nekompetentních politiků v Evropské unii, členů Atlantické aliance korumpovaných systémem Clinton-Hussein Obama. Nekorektními  útoky na Trumpa zaplnily stránky sociálburžoazního tisku. V ideologických mýtech levicových bobánků je zjevné jen jedno – lež. Zakrýt mizérii politické nekompetentnosti politiků Evropské unie po Brexitu.  
   Volič by se měl ptát po hlubokém smyslu amerických voleb. Proč vládnoucí klany přikládají takovou důležitost zachování systému Clinton-Obama. Proč odmítají vést s Trumpem korektní politickou debatu. Obamova administrativa nebyla než centrální strukturou světového imperialismu. 
   Jean-Patrick Grumberg v dreuz.info píše o ztracené profesionální etice mediálně politické kasty: „Lhát, vymýšlet chyby, pohřbívat fakta, to je negace žurnalismu. Vše proto, ve Francii, v Americe a v EU, jen aby lidé neznali, co se ve skutečnosti děje. Média jsou „pravdatizována“,  nezbývá než internet, ale to není tak snadné“. „Ve válce médií, která jsou převážně levicová, první obětí je vždy pravda“.
  Magali Marc napsal v dreuz.info: „Většina Kanaďanů smýšlí jako Trump. Trump chce co nejlíp zabezpečit bezpečnost všech občanů“.
  Německá politickokorektní televize minulý týden zapomněla na zadání mocných a interviewovala v Pekingu náhodné chodce: "Co říkáte Trumpovi?" A několik zajímavých odpovědí: "Nebojíme se jeho politiky, je korektní a nelže". Asi jsou čínští náhodní chodci inteligentnější než jiní náhodní chodci, třeba v Mnichově.

Žádné komentáře: