neděle 14. srpna 2016

nemecko orwell

Též to chceme?

Na pi-news.net píše autor, který se představil jako PI-Pforzheim. Podle stylu a ideové syntézy problému, žádný začátečník. Znalec a pozorovatel montaignovského typu reality poněkud odpornější. Nepředstavil se. Totiž mohlo by přijít Kripo nebo politická policie a když ti by měli pondělní siestu, určitě by dorazili kluci a děvčata z levicové antify. O job by dotyčný přišel automaticky.
  Popis orwellovské reality z levicového Španělska nebo SovSvazu let třicátých. Omyl. Německo dnes a zítra a další jsou na řadě.
    Německo 2016, duchovně-národní levicové pólování stále zefektivňuje: Kde dřív masová výroba produkovala auta a rolovala výrobní linky, došlo k pokroku a ta samá masová výroba produkuje idioty ve velkém. Jawohl, Němec dnešní doby zdaleka není tím, čím byl před pár lety. Angele Merkelové  a její neoněmecké neokomunisticko-fašistické diktatuře se zdařila tragická akvizice. Velké části národa se přeprogramovaly duševní pochody, postoj k sobě samotnému (sebeláska). V celkovém kulturním niveau, v sociálních projevech a v struktuře vzdělání došlo k radikální změně a společenský subjekt degradoval do formy levicového idiota.
   Německo 2016 je levicové, hloupé a je hrdé na svoji duchovně nemocnou ideologii. Kancléřka zamává a trpaslíci se usmějí. Pokud by Hitler dneska vyhlásil totální válku – 80% Němců by okamžitě vyrukovalo na appelplatz připraveno ke všemu. Dříve to se to nazývalo „Nekupuj u žida“, mezitím se to změnilo na „Uprchlíci vítáni“. Tady stojí zdravé jádro připravené k tažení do Ruska.
   Znásilňující, kriminální a duševně nemocní imigranti – ne, je to privilegovaná společenská vrstva, která si může dovolit úplně všechno, včetně násilí a vražd. Sexuální útoky v Kolíně a Stuttgartu, teror v Mnichově jsou začátkem. Brzo nasadí silnější kalibr – a přepólovaní Němci budou přihlížet, bezbranně, budou tolerovat úplně vše v perverzní sebe nenávisti a budou ještě víc aplaudovat a víc vítat.  Mnichov – tak zdařilé přeprogramování, že sexuální zneužívání nezletilých už ani nepozorují a krev po teroru ignorují.     
   Jawohl, přeprogramovaný nový Němec: raději nemocný, šílený a zakrvavený než aby ještě jednou v historii bloudil po špatných cestách, po nichž už stejně kráčí. Kdysi potřebovali Stalingrad, aby už navždycky zvítězili, taky tentokrát je potřeba Stalingrad, aby se padlo na dno národní zkázy. S jedním rozdílem: příští Stalingrad přímo v domě se bude konat, a pošetilí Bio-Němci ponesou nejhrůznější důsledky svého vadného chování. A navždycky.
   Jawohl, přeprogramovaný Němec: je ochoten se porvat s krajany o banán a kus chleba, rozbít hlavu sousedovi, ale nepřizná, že multikulti je fraška, že Merkelová je stejná úroveň jako Hitler nebo Mao Ce Tung, nepřizná, že každý imigrant nejen, že zatíží sociální systém, ale přímo ohrozí náš život.  Věcně orientované analytické myšlení – eradikováno. Píle a smysl pro řád? Vymazáno. A přijde horší. Německým novým levičákům jsou prostý rozum, vůle k přežití a zachování vlastní existence odporné. Eradikovat všechny, kdo myslí a jednají jinak je imperativem jejich boje. Němci musí rezignovat na svůj standard, nekvalifikovaným imigrantům se musí otevřít všechny pozice společenského a pracovního procesu. Sebenenávist učiněna společenskou maximou. Nebude lépe, pokud nám nebude moc špatně.
   Fatální na tom všem je fakt, že my Němci během posledních 100 let jsme již potřetí přivedli svoji vlastní zemi k totální katastrofě – zdali nám bude dána nová šance jako to bylo v r. 1945, o tom se dá pochybovat. Mnozí vidí v lidské vlně, která k nám přichází, fatální kynutí osudu. 
    Brzo budeme konfrontováni s dvou, trojtřídní společností, rigidní oddělení pohlaví jako ve středověku, nemocná mixáž komunismu a neofašismu, se všemi těmi bizarními strukturami jako stasi, gestapo, gulag, diktatura nad veřejným míněním, udávání a militantní pronásledování jinak myslících. Možná s tím již začne Merkelová a spol. Velká část zhlouplé, degenerované levicové populace, která se zapomněla bránit, uvidí k čemu otevřela dveře. Již nyní se nacházíme ve své nebezpečné levicové idiocii v stejné úrovni jako jsou krizové země Nigérie a Afghánistán. 
   Proč to všechno? Důvodů je několik. Nesmírným problémem je určitě mediální manipulace, média jsou v drtivé většině zainteresovaná na dlouhodobé desinformaci obyvatelstva. Média vytvořila zdání reality, manipulace s lidmi je potom snadná. „Migranti jsou motorem pracovních míst“, ve všech médiích od okresních novin po centrální televizní stanice, dnes a denně. Atd. 
  Metodika stálého opakování, stálé repetice banálních floskulí a kompletní vymývání mozku. Jako na skřípající gramofonové desce se do nekonečna drilují v televizích slovní částice: ja, so, ah, m-hm, kucken, gucken, okay, was, ah, gell a k tomu vztyčený ukazováček moderátora. Totální manipulace s národem -  zbanalizovaný a deformovaný německý jazyk se stal nástrojem přeprogramování a zhloupnutí národa.
  A drsná generační změna.  Od národního německého dubu a nezměrně pracovitých žen na poválečných ruinách měst po generaci „facebook“. Mládež, jíž jsou všechny ideály, národní povědomí, identita a tradiční hodnoty vzdálené jako čertovi svěcená voda. Je to též významný indikátor degradace naší země. Většinově jsme mutovali v národ, který rezignoval na budoucnost a vlastní dobro a s kterým si jakákoliv politika může lehce hrát, ať je jakkoliv vadná a marodná. 
  Kdo odmítá a ignoruje politiku, s tím si politika udělá co uzná za vhodné, říkali němečtí sociologové. Mládež, která akceptuje diktaturu veřejného mínění, ghetta na předměstích, existenční minimum a vojenskou juntu, bude je mít. Merkelová s tím nemá problém. Již nyní zažíváme mnohé, co se zde dělo ve třicátých letech. Příbuznost je větší než se mnozí domnívají. Šílená ideologie je aplaudována. Včerejší programy euthanasie a arijská super rasa, dnes genderový mainstream a národní genocida v porodnicích. Kam to vede, se lehce dovíme z učebnic historie. Proč ještě nedošlo k lidovému povstání anebo ke generální stávce je jasné všem, kteří kráčí touto hořkou realitou.
   

Žádné komentáře: