pondělí 29. srpna 2016

propaganda abteilung

Propagandaabteilung německé televize

Alias německé televizní zprávy v pondělí ráno.
Zemětřesení v Itálii. Německý centrální televizní kanál ZDF. Sranda až na práh márnice. Televizní WIP ficka Petra Gersterová reportuje: „Z italského Amatrice nám podá zprávu Michael, jak to tam vypadá. Jak jsou uprchlíci, kteří všechno ztratili, zabezpečeni“.

    Podle uprchlice od rozumu Gersterové a jejích šéfů (z ní nevypadne co jí nenapoví ) jsme tedy vlastně všichni v Evropě uprchlíci, pokud vás vyžene manželka jste uprchlík, stejně tak když v noci hledáte zámečníka k zabouchnutým dveřím, jste uprchlík. Německá propaganda rozšířila definiční pole termínu, všichni jsme uprchlíci (Evropané plus miliardy v Africe) a máme stejná práva. Rafinované – německá televize plus bundestag jsou plny uprchlíků a straší ve věžích. Italských obětí se ZDF zapomnělo zeptat. 
26letý. Zavřeli ho, předevčírem na hudebním festu v Oberhausenu pobodal 66letou ženu, která po jeho zákroku umírá a 57letého muže těžce zranil. Útočník volal při činu „Allahu akbar“, podle novin politickokorektních ideálů muž byl bez přístřeší a pod drogami. V Essenu nejlíp trávit čas doma ve sklepě.
Zločinci řádí v Meklenburgu. Vydala zprávu tamní policie. Šíří života nebezpečnou nenávist. Někdo napsal na mešitu  v islámském světě populární Erdoganovův citát: „ Mešity jsou naše kasárna, minarety bajonety, kopule naše helmy a věřící naši vojáci“. Pisatel dál dopsal: „Vaše věřící nazýváme invazí“. Prý se to nedá smazat, normálně myslící řemeslníci to odmítají a politickokorektní to neumí.
Odporné. Claus Kleber jeden z řady wip moderátorů v ZDF. Wip ficky tam bastlí na počkání a mají je v i v zásobě, uklízeček se  nedostává. Dotyčný interviewoval Sabatinu James, která se musí skrývat, konvertovala z islámu ke křesťanství a hrozí jí trest smrti. Divák musel trnout obavami o její život, když se stalo jasným, jakým hňupům svěřila svoji adresu. Kleber se, jak vyplynulo z jeho dotazování domnívá, že manželství dívky-dítěte se starým mužem nese spoustu výhod i pro dítě. Je zaopatřena a rodiče jsou obvykle moudří do té míry, že jí najdou někoho, kdo se o ní postará. Muž zajistí, že dítě nikdo neznásilní (kromě manžela) minimálně ze strachu, že by následovala msta. Není to vlastně ani tak špatné, propagoval očividně pedofilní moderátor protizákonnou perverzi. Sabatina James, extrémně inteligentně působící žena,  německému hlupákovi marně vysvětlovala, že hodnotový systém neuznává jeho typy spekulací, hodnotový systém je ten minimální dech absolutna, co Evropě ještě zbylo, bez minimální morálky se Evropa rychle rozpadne. Sabatina Jamesová nenaznačila, že nejmorálnějším by bylo ZDF zakázat vstup do etéru.     

  

Žádné komentáře: