čtvrtek 4. srpna 2016

oettinger milos zeman

Německu se psychiatři nedostávají
Masakr v Olympii a co z toho vzešlo

Ne levnou a nekvalifikovanou pracovní sílu odevšad, ale kvalifikované psychiatry potřebují v Germánii. Víc než týden po masakru v mnichovském Olympia centru, kde Ali S. zastřelil 9 lidí, se dovídáme neuvěřitelné.
Mnichovský státní zástupce podal oznámení na Petera Salbei - stál na balkoně a komunikoval s íránským vrahem, ten na něj vystřelil, ale nezasáhl. Peter Salbei měl podle mluvčího prokuratury Floriana Weinzierla v slovní přestřelce urazit masového vraha, tedy zpochybnit a zesměšnit jeho německou příslušnost. Podle Weinzierla diskuze s vrahem nezabránila další střelbě. Podivín z mnichovské prokuratury kvalifikoval (zlo)čin Petera Salbei jako „urážku mrtvého,“ podle paragrafu 189 může dostat až dva roky. Psychologové se vyjadřují v tom smyslu, že Salbei svojí odvahou komunikovat i v tak velkém nebezpečí, částečně deeskaloval situaci.

Gunther Oettinger je komisař EU a nikdy nic kloudného od něho nepovstalo

   Prý (my) se musíme stydět, že 300 tisícům obklíčených Syřanů v Aleppu, nemáme co nabídnout. Přesněji on by se měl stydět, na prvním místě svojí podporou ozbrojené protivládní opozice podporuje v Sýrii nekonečné boje. Na druhém místě syrská vláda zřídila neutrální zóny kolem města, kam se mohou obklíčení uchýlit. Je nechutné, jak s nimi Oettinger ve své podivné unijní ideologii operuje. Komisař za Švábska touto demagogií uvedl svůj verbální výpad proti suverénnímu evropskému státu – ČR. Uprchlické kvóty jsou prý unijním zákonem a basta, na jaké kvóty od tohoto Švába se můžeme těšit příští měsíc, když asi zkrachuje jeho handl s Erdoganem. Prý kdo zpochybňuje jeho (a komplice z Lucemburska) zákonodárství, oslabuje Evropu.
  Německé noviny Junge Freiheit aj. oceňují vystoupení českého prezidenta Zemana, který se staví proti dalším (pseudo)uprchlíkům na českém území a kritizoval i uprchlici Merkelovou (od rozumu uprchla).

Žádné komentáře: