čtvrtek 11. srpna 2016

ibiza bojkot izrael

Ibiza – bojkotovat bojkotující

Statisíce těl na plážích a obrovský profit z masové turistiky má tento španělský ostrov. Těch těl je tam moc a polohy poněkud dekadentní jsou. Přišel nejvyšší čas, aby se Evropan zamyslel, kam jezdí a kam už nikdy nepojede. Měl by volit jiné destinace a ne totální perverzi.
  Pokud si radní a administrátoři této španělské enklávy v Středozemním moři myslí, že mohou učinit vládnoucím imperativem svého blahobytu antisemitismus a nenávist k Izraeli, měli by je evropští turisté vyvést z omylu. Ať tam jezdí jejich multikulti kamarádi ze severní Afriky. Civilizovaný Evropan by měl tento ostrov bojkotovat.
    A důvod se můžeme dočíst v novinách Breitbart a Jerusalem Post. Šokující zvěst! Městská rada v Santa Eulalia na Ibize, druhé největší aglomeraci a populárním mezinárodním letovisku, vyhlásila svoje území jako zónu „Space Free of Israeli Apartheid“.  Apartheid proti rozumu a rakovina protiizraelské nenávisti tam definitivně zvítězily. Městská rada přijala tzv. BDS rezoluci vyzývající k bojkotu, deinvestování a sankcím proti Izraeli.
   Tedy bojkotujme bojkotující. Fašizoidní aktivisté, bůhví kým placeni, tam obchází městské rady a předkládají s úspěchem k odhlasování tyto perverzní rezoluce. Bojkotovat se mají nejen Izrael, ale i proizraelské instituce, společnosti a organizace, stejně jako Španělé sympatizující s Izraelem. Vítězství fašizoidních představ na plážích dekadentní Evropy. 
    Samuel Parra je mluvčí místní městské rady v Santa Eulalia a z jeho vyjádření plyne, že je to popletený a alibistický Španěl. Prý hlasování městské rady neznamená až tak podporu bojkotu BDS, ale solidaritu s Palestinci a solidaritu s rezolucemi OSN proti Izraeli. Prý jejich městská rada nehodlá diskriminovat proti víře a náboženství a dalšímu.
   Zástupce židovské organizace Angel Mas k tomu řekl, že mluvčí možná ani nelhal, je to ve Španělsku normální, hlasují a neví o čem. Propalestinští a BDS aktivisté se ohánějí desítkami rezolucí, lidskými právy a OSN, takže pak radní odhlasují, co se jim předloží.
   Mas říká, že ve skutečnosti odhlasovali deklaraci o tom, že se přidávají k mezinárodnímu bojkotu státu Izrael  a vytvořili zónu „free of Izrael apartheid“. Rezoluci navrhla partaj Podemos, přidali se k ní socani a bohužel i konzervativci z lidové strany ji též podpořili. Podle Jerusalem Post partaj Podemos je z části financovaná Íránem a venezuelským diktátorem.  Stupeň naivity a frivolity u španělských poslanců je masívní, říká Angel Mas.

Žádné komentáře: