úterý 9. srpna 2016

deficit rozum nemecko

Německo, rozum v deficitu

Německá většinová (lži)média informují Němce podivným způsobem. Prý do Německa přichází méně imigrantů, balkánská cesta pomalu končí a vůbec už to není tak hrozné. Je to pravda? Imigranti nepoužívají balkánskou cestu, Merkelová jim nabídla pohodlnější. Letadly.
Z Turecka, ale i z Řecka, server pi-news.net píše o tajných nočních letech z těchto zemí. A mediální proimigrační prolhaná kampaň mocenké kliky Merkelové a Gabriela pokračuje. Počet žadatelů o azyl stále klesá, až v červenci dosáhl 74600 lidí, počet žadatelů klesl od června velmi významně o 0.00002%,  reportuje bundesamt. Nežadatelé neevidování. 
  Pokračují též až orgastické radosti německého obyvatelstva z přítomnosti ušlechtilých muslimských imigrantů. Až na pár pravděpodobně populisty vymyšlených pomlouvačných detailů. 58letá Mnichovanka v sobotu v podvečer znásilněna dvěma iráckými žadateli o azyl. Muži ji vtáhli do křoví a tam si užívali. Pachatelé byli zajištěni a vyšetřuje se to. Ale buďme velkorysí, říkají tam prokurátoři.
   Radosti v Magdeburgu. Taky se tam radují i s vrtulníky nad hlavou. 100 policistů se super sofistikovanou technikou pátrá po neznámém. Policie už raději neuvádí barvu, typ, rasu. Tedy neznámý. Nožem bodl 64letou ženu a na útěku od místa činu se snažil ukrást mobil jednomu čtrnáctiletému a paralelně se pokusil zmocnit kola jednoho staršího muže. Muž se bránil, a tak dostal polickokorektně do obličeje ránu pěstí. Pachatel asi trpí  hyperaktivitou a bude psychicky nemocen, určitě sdělí lidu centrální německá média. Neznámý pokračoval v hyperaktivitě a kopl nedaleko stojící 18letou do břicha a povalil ji na zem. Zaváhal nad ležícím tělem, ale inteligentně pochopil, že v této situaci rozkoše stranou. 50letá náhodně přítomná  mu též vadila v cestě k volnosti a tak ji udeřil do obličeje. Retunk přijel včas. Hyperaktivní nemocný prchl a policie večer odvolala pátrání.

I v Kielu radostné aktivity ušlechtilých

   V sobotu večer. Policista byl nejdřív oslepen skupinou mladých laserovým světlem. Po následné kontrole napadl policistu 20letý Turek. Nejméně třikrát ho udeřil vytrénovaný Turek pěstí do obličeje. Při pádu vrazil hlavou do stěny a utrpěl otřes mozku, frakturu nosu a nadoční kosti. Zemský ministr vnitra země Schleswig-Holstein socan Stefan Studt  vyjádřil politování. Policista utrpěl již před dvěma lety zranění při výkonu služby. Pachatele prokurátor tehdy vůbec nestíhal i když případ byl nafilmován náhodným chodcem. Policejní příslušníci žasli. Přišel čas stíhat ministra vnitra a jeho tutora Stegnera od socanů, kteří proměnili tuto spolkovou zemi v multikulti (peklo)ráj. Místopředsedu SPD Stegnera mají v médiích jako maskota svých hrůzných demagogií a útoků proti všem rozumným a rozumnému včetně údajnému rasismu východoevropanů.
   Návrhy na zostření trestů pro pachatele brutálních útoků na policii socani z SPD a zelení odmítají.  Žurnalista Udo Ulfkotte píše ve své zprávě „Turek udeřil a málem zabil policistu – žádný důvod k trestnímu stíhání“: „V Německu příkaz seshora zní: Vězení pro imigranta jen ve výjimečném případě“.  

Wolfgang Herles

   Žurnalista velkého jména, napsal o organizátorce toho všeho již před rokem: Merkelová se omylem dostala do politiky (přitáhl ji tam její kumpán a současný ministr vnitra Maiziere) a je jasné, že tam nepatří. Nemluví  dobrou a  srozumitelnou němčinou. Nic nedokáže rozumně vysvětlit. Tak jak plká, tak to vypadá i v jejím mozku. Nepřesvědčuje, chce jenom vládnout. Je vychytralá a hloupá zároveň. Je rezistentní jakékoliv radě a poznání. Neovládá své řemeslo. Nejen, že neodvrátí případné škody padající na německý lid, ona je sama způsobí. Na Němce se nalepila. Není ani technokratem, ani romantikem. Jednou sloužila oněm, jindy jiným. A politikou unavenému dekadentnímu měšťákovi též. Fenomen Merkelová je totéž co fenomen Německo. Demokracie, která jí padla do klína, nemá žádný důvod k hrdosti.

Žádné komentáře: