pondělí 27. června 2016

brexit mladez

Mladí převážně proti?

Politicko korektní čtiva všech barev, vesměs závislá na dotacích z Unie, roní slzy nad mladou generací, která prý byla proti Brexitu a staří je podrazili.
Frankfurter Allgemeine, který se tváří jako templ evropského tisku se dopustil hrůzné   nekorektnosti a perverzity když na první straně publikoval fotografii staré zchromlé ženy belhající se do volební místnosti. Tím chtěli dokumentovat, že takto a podobně vypadající, tedy staří a chromí rozhodli zchromle.
    O co  se opírají tito žurnalisté, žena je možná zchromlá, ale jak říká slavná choreografka podobného věku z pařížské opery Carolyn Carlson: „Les mains? L´esprit ne viellit jamais - Ruce? Mozek nikdy nestárne.“ Tito žurnalisté z FAZ na rozdíl od svých předchůdců moc mozkem neoplývají, má barvu rasismu a politickokorektní perverze, pink barvu nenávisti proti zchromlým a starým. 
   Mladé číšnice z barů a od MacDo, kluci z input data offisu tvářící se jako „invest city něco“ s nezbytnými sluchátkami na uších, plus pákistánská mládež kolem mešit Londýn sever, ti všichni  skamaráděni a sponzorovaní Evropskou unií stoprocentně proti Brexitu. Mary Treinen, 23 let, konzultantka s čímkoliv novým: „Jsem naštvaná, staří nám sebrali vítězství“; Richie Xavier, 21 let, barman: „Staří mluví za nás, jsem též naštvaný. Sebrali mi budoucnost.“ Samozřejmě nejen třída uklízeček a poskoků,  Financial Times to posvětí i něčím sofistikovanějším. Matthew van der Merwe z jižní Afriky: „Babička utekla z nacionalismem rozdírané Evropy v třicátých letech do jižní Afriky, rodiče Afriku kvůli apartheidu opustili. Doufal jsem, že budu žít v otevřené liberální a demokratické společnosti, ve čtvrtek se všechno zvrátilo.“ Mladý Matthew přehlédl, že neliberální a nedemokratická je na první místě Unie a pokud Brexit zvítězil, jeho touhy se naplní i když zatím o tom neví.

  Pokud odečteme tyto sorty, pak statistiky u mladých vyznívají jinak. 
Kupodivu Farage obklopen vždy davy mladých. Anglická jásající mládež po vítězství Brexitu převažovala i v reportážích  BBC než zapracovala cenzura, pak už ne zrovna mladé a neevropsky vyhlížející davy atakující Johnsona.  Mladí ekonomové velkého jména Matthias Weik a Marc Friedrich jsou svojí generací adorovaní a ta se vesměs ztotožňuje s jejich hodnocením Brexitu.    
   

Žádné komentáře: