sobota 14. května 2016

unsco genocida

Genocida ducha

UNESCO, organizace OSN, která má v preambuli zachování míru cestou vzdělání, vědy, kultury a spolupráce  mezi národy. Ale každá taková organizace má svoji evoluci od rozkvětu až po degradaci. "Sociální" – jinak terminus asi noblesního druhu měla ve svém názvu Hitlerova partaj. Tady to bude něco podobného.
   Arméni by mohli vyprávět, co tato organizace vyvádí s jejich chrámy nebo relikty minulosti v Turecku a Ázerbájdžánu. O Arménech tam není zmínky. A často je tato perverze financována Evropskou unií a za jejího tichého souhlasu.
   Pokud si zaplatíte nějaké lobbisty, můžete dostat svoji stodolu na seznam památek UNESCO, příkladem je politruk vládního klanu RepSo a starosta města Nice
Estrosi. Anglická promenáda není vůbec špatná, ale každá druhá tak nějak vypadá, město platí lobbisty a vůbec se tím netají. Relikt dávných dob je významný také tím, že podobní paraziti těm z UNESCO se mu tisíciletí vyhýbali. Organizace podobného druhu by měly projít hloubkovou reformou. Kdysi prezident Světové banky Wolfowitz navrhoval i reformu OSN a spol. Navrhoval ustavení regionálních organizací (politických, kulturních atd.) a odbourání nějaké světové vlády, za níž má tendenci se OSN vydávat. Reformovaná Rada bezpečnosti se zástupci všech regionálních seskupení by se zabývala světovou  bezpečností. Zkostnatělou a nízkointeligentní OSN by nahradil rozum a efektivita. Evropská unie se dokázala velmi rychle intrikami zbavit nepohodlného Wolfowitze  a myšlenek na reformy.
   UNESCO šíří viditelně nenávist, stačí se začíst do školních manuálů organizací podporovaných v Saudské Arábii, dočteme se, že je zakázáno se přátelit s nevěřícími a žádným způsobem se jim nesmí pomáhat (manuál monotheismu, řada 10, str.10). A co tato organizace servíruje Palestincům v školních učebnicích: „ Židé jsou prázdné existence, lakomé, slabé, závistivé a ponížené.  V jejich duši je nepřátelství, nenávist.“  Učebnice financované UNESCO.
   A perverzita nejhoršího zrna: tato organizace neguje jakékoliv historické spojení židovského národa s Jeruzalémem a Palestinou. Podle rezoluce  185 EX/15 jsou prý hroby Patriarchů a Ráchelin muslimsko palestinského původu. Přitom islám přišel až 2500 let po období patriarchů. Ale historie perverze a prolhanosti UNESCO nekončí pouze tam.
    V dubnu přijali rezoluci (199 EX/19), podle které Chrámová hora a Zed' nářků nemají nic co do činění s Židy. Zeď nářků např. přejmenovali na
Al Buraq plaza (ve spojení s Mohamedem). Chrám zničený Titem Vespasiánem v r. 70 neexistoval, hasmoneovský palácový komplex, jehož zbytky jsou dodnes velmi zřetelné, neexistoval.  V exekutivním byru (ČR není členem), které sestává z většinové hlasovací mašiny zemí Třetího světa, pouze Německo, Velká Británie, USA, Estonsko, Lotyšsko hlasovaly proti,  hlasování se zdržely  Albánie, Kamerun, Pobřeží slonoviny, Salvador, Řecko, Haiti, Itálie, Japonsko, Keňa, Nepál, Paraguay, Korea, Srbsko, Trinidad a Tobago, Uganda, a Ukrajina. A ke zbývající kohortě stoupenců této duchovní genocidy mj. patřila i Francie. Židé podle lhářů z UNESCO nebyli částí světové historie.          

Žádné komentáře: