úterý 17. května 2016

nemecko rusko

Německo v přehledu

Letnice
O těchto církevních svátcích se přihlásili o slovo  významní němečtí pastýři.
Kardinál Marx z Mnichova: „Překonejme vlastní identitu a přejděme k jiným (k muslimům). Letnice jsou svátkem komunikace.“ Kardinál má vedlejší pracovní úvazek v propagandistickém byru kancléřského úřadu.“

Kardinál Lehmann z Mainz. Naštěstí už ho věk zlomil a jde do penze. Nemá totiž Východoevropany v lásce a mohl na ně poslat trest, ne sice boží, ale ďábelské krácení dotací z Unie. Prý dlouhé roky pozoroval, jak mnozí (na východě)  brali peníze, ale když měli pomoci, tak se stáhli zpět, proto má být Evropa v krizi. Islám má v oblibě již od studentských dob. S Martinem (Schultzem) si dobře rozumí, oba vyzývají katolíky, aby do Evropy víc investovali a nejlíp se někam odstěhovali, aby už s tím nebyly problémy. 
Sahra Wagenknecht
    Jedna z vedoucích představitelů levicové strany a navíc má víc než pět pohromadě, což je v Německu zřídka vidět u jiných vůdců. Merkelová je zodpovědná za to, že Evropa je vydíratelná tureckým polodiktátorem Erdoganem. Je zodpovědná za to, že Erdogan se cítí čím dál tím silnější a vede Turecko k islámské diktatuře. Tolik velmi sympatická Sahra, navíc je pohledná a tak ji přejme, aby přežila řádění politickokorektní mafie.  
Rychle TTIP
   Prezident průmyslové komory Ulrich Grillo žádá, aby se dohoda se severní Amerikou o volném obchodě uzavřela ještě letos. Kde je silná vůle, jde to. Zapomněl dodat, že silná vůle hrstky superbohatých by nestačila, pokud by neměli po ruce silné peníze a o to především jde.
Prasečí hlava
    Hrozné. Neznámý položil před volební byro Merkelové v Stralsundu prasečí hlavu s urážlivým nápisem. Policisté to odhalili již brzo ráno. Embargo na další informace, poškodilo by to vyšetřování. Kriminální policie nasadila největší kalibry a zločinci jsou na stopě. 
Slabé, ale politickokorektní
   Tak komentují Wirtschafts Nachrichten vítězství Ukrajiny na festivalu Eurovize ve Stockholmu. Rusko vyhrálo v hlasování diváků, ale vítězství přiřkli organizátoři Ukrajině. V politickokorektní unijní lajně není tak důležité, kdo je lepší nebo nedejbože inteligentnější, rozhodují jiné parametry. Jamala byla muzikálně slabá a kýčovitá, ale politicky brilantní. Spoustu diváků to popudilo a nadávali na politické instrumentalizování festivalu na sociálních sítích.
   Vzhledem k (lži)vítězství Ukrajiny se příští
festival Eurovize  bude konat na Ukrajině, poradce ukrajinského prezidenta Gerašenko k tomu řekl, že z Ruska se ho mohou zúčastnit jen ti pěvci, kteří odmítnou  ruskou agresi a kteří nejsou na černé listině ukrajinské vlády. Ukrajinský mufti má za to, že festival se musí konat na osvobozeném Krymu.      

 

Žádné komentáře: