úterý 3. května 2016

gerhard schindler

Tajné služby šéf podle A. Merkelové a spol.

Prezident německé tajné služby (BND)  Gerhard Schindler byl vykopnut dva roky před služebním termínem. Nahrazen pomocníkem z Schäubleho sekretariátu. Okamžitě. Bez udání důvodů.
   Svým způsobem zvláštní zpráva. Co je to za demokracii, kde Merkelová mrknutím oka pustí do země milion lidí nenávidějících evropskou civilizaci a aniž se obtěžuje udat důvod, vymění člověka v tak významné státní funkci. V demokratických státech to není tak jednoduché, ale o demokracii v Německu se už dlouho dá pochybovat a inspirace Merkelové jdou odjinud než z demokracie. 
  Profesor Guzmán, generální tajemník maoistické Světlé stezky musel nejdřív starou soudružku Guzmánovou, která vedla tajné bezpečnostní byro zastřelit a rozsudek smrti vynesl dodatečně. Ústřední výbor jeho postup schválil. Soudruh Guzmán si vybral do postele mladší soudružku, ale tajné bezpečnostní  byro raději vedl sám. Severokorejský generální tajemník strany práce musel otálet pár měsíců než v náhlém přepadu nechal zabít šéfa tajné služby, jinak svého strýce, pro jistotu zabili celý tým. Josef Visarionovič dokázal hypnotizovat lidi, nechal pistoli na klavíru u Ordžonikidzeho a Serdžo věděl, co pokyn znamená. Rychle se zastřelil, v Lublaňce pak dodatečně likvidovali všechny z jeho okolí. Ale Josef Stalin se spletl, na seznamu v posteli pod polštářem měl jména určená k likvidaci a šéf tajné služby Lavrentěj mezi nimi. Jak se to mohl  dovědět? Od hospodyně? Možná Poskrebysev? To už se nikdo nedoví. A Lavrentěj jednal, nebo spíš nejednal a nedovolil Hospodáři poskytnout lékařskou pomoc po mrtvici. Tři dny než dochroptěl. Chudák Stalin.        
   Podle uvedeného historického exkurzu se Merkelová nejspíš inspirovala u profesora filozofie Guzmána, rychlé, často jakoby pomatené jednání, ale ústřední výbory jak peruánské světlé partaje, tak německé (anti)křesťanské partaje a nohsledi z SPD, to schválí dodatečně. Ale někdy ty podivné konce - profesor Guzmán a jeho mladá žena tráví už dlouhé nudné chvíle v limském vězení. Škoda. Anachron dvojici to tak slušelo, on štíhlý, obvykle v modrém obleku, velmi ušlechtilá tvář, ona v revolučním volnějším kostýmu, rozkošná. A z chlapců bojovníků za svobodu z komunistické strany se stali pašeráci drog, ale velmi úspěšní v multikulti diverzitě, přesně podle teorií místopředsedy EU Timmermanse.  Nedej bože, ale  pokud by i kancléřský úřad dopadl nějak podobně, co chudáci aparátníci a svazáci z CDU, jsou jich desetitisíce a kromě aplaudování a zvedání ruky k podpoře Merkelové nic neumí, v multikulturní konkurenci s peruánskou pokrokovou mládeží neobstojí.
  Zvláštní, že pouze postkomunisti a bavorští reakcionáři z CSU se ozvali: proti Schindlerovi nic nemají a pracant je to prý dobrý.  Ale Ona ví proč.
  Proč upadl šéf tajné služby u vůdkyně do nemilosti? BND prý sledovala politiky a velké podniky. Ale není to normální? Na čem jiném se trénuje tajná služba.  Ale pro tuto intrikánku to nebyl důvod, to předhodil její štáb politickokorektnímu tisku asi jako se psovi hodí kost, nevypovídá o kvalitě masa, do kterého se zakousla. Její spolukompaňon v intrikách  Schäuble prý před několika týdny Merkelovou varoval, BND se mělo aférkami oslabit a nasazení proti islámskému teroru by mohlo váznout. Aféry a protizákonné činění Merkelové a Schäubleho oslabily celý stát a všechny státní instituce a on štěbetá o aférkách. 
  Bezdůvodný není ani červencový sníh. A Merkelová potřebuje stoprocentní kontrolu nad tajnými službami, za pár měsíců ohlásí, že se obětuje k dalšímu kancléřskému období, a pak musí být tajná služba k ruce. Bezvýhradně poslušná. Lid nehodlá reagovat předvidatelným způsobem.
   A dál? Už jenom germánská lest. Na profilu Gerharda Schindlera se objevil odstavec o jeho sestře Monice. O sestrách se tam obvykle nic nepíše, ale v tomto případě se dovíme, že manžel Moniky je mluvčím zemské  organizace opoziční AfD v Sársku. A Schindler je namočen, osočen a znemožněn.  Proč má být odpovědný za svoji sestru nebo spíš za manžela, který je členem legální opoziční strany, kterou vládnoucí klan nenávidí. Kdo touto informací infikoval informační neutralitu Wikipedie? Schäuble nenávidí AfD a na tak významný post dosadil svého poskoka Bruno Kahla. Asi nějaký jiný jeho poskok informaci o sestře do Wikipedie poslal.
  Vládnoucí klan potřebuje Alternativu pro Německo (AfD) zlikvidovat a vždy to v Německu začíná tím, že BND začne sledovat zblízka opoziční stranu a krok za krokem ji denuncovat, jedině oni k tomu mají dobře vyškolené lidi.

Žádné komentáře: