čtvrtek 26. května 2016

bigotni

Bigotní

Viktor Orbán tak nazval avizovanou politiku nového rakouského kancléře Kerna. Orbán se spletl, bigotní je tento eizenpoňák i zelený génius Bellen, vítěz korespondenčního hlasování. Podvodné pozadí voleb vychází pomalu najevo.  Vládnoucí mafie v Rakousku musela snížit věkovou hranici na šestnáct let, aby se udržela u moci, intoxikovaná mládež školena zelenými levičáky pravděpodobně zabrzdila změnu.
  Socialista Kern v inaugurační řeči prohlásil, že je pro patriotismus, ale v jeho pojetí to znamená otevřít náruč a všechno další statisícům imigrantů a vyznání lásky k Evropské unii – ostatní jsou pravicoví provokatéři.  Rakušané se mají na co těšit.  Kam klesla tato partaj s tak velkou minulostí? A Maďarsko má být podle tohoto neostalinisty autoritativní vůdcovský stát. Státy obvykle bývají vedeny autoritami, ne rozplizlostí a podprůměrností  Kernova typu. Prý když kaučoval rakouské dráhy, pozoroval nekooperativní přístup maďarských úředníků a z toho pramení jeho pomluvy a urážky proti maďarskému lidu.  
   Maďarský ministr zahraničí  Peter Szijjarto prohlásil, že jeho postoj k uprchlíkům je nesen bigotností a frustrací. Kancléř Faymann přišel k rozumu po deseti měsících otevřených hranic a nadávek na Maďary, jak dlouho  potrvá Kernovi než mu lid vysvětlí, jak se má kancléř chovat. 
    K
orespondenční metodou zvolený prezident, zelený levičák Bellen ve svém prvním projevu sdělil lidu, ať v parlamentních volbách nevolí  svobodné (FPÖ), pokud vyhrají, jak signalizují volební průzkumy, nehodlá v žádném případě jmenovat kancléřem někoho z této strany. Už Adolf Hitler prohlásil, že s jeho vítězstvím se už nikdy ostatní zparchantělí nedostanou k moci. Naštěstí mu to vydrželo pouze dvanáct let, ale bohužel nyní se to vrací. Rakouské ministerstvo vnitra začalo vyšetřovat podvodné manipulace s volebními urnami v Korutanech a ve Štýrsku.

Žádné komentáře: