pátek 22. dubna 2016

tzipi hotovely

Pozastavit Švédsku členství v unijním ráji

Za hrůzný antisemitismus a nenávist k židům, která ovládla tuto zemi. Mnozí by v tom však  mohli vidět odměnu, tedy něco jiného.
Povinné hodiny evangelia sv. Jana na středních školách, v ministerstvu zahraničí a v partajích zelených a sociálních  demokratů. Získají (i ministryně zahraničí) spirituální nadhled a rozšíří to jejich omezenou emoční a inteligenční kapacitu.
  Švédský politik zelených Yasri Khan konečně rezignoval. Tento zelený muslim odmítá podávat ruku ženám.  Podle Khana pozdrav není tak důležitý, hlavní je respekt (pána k otrokyním?). V televizi, aby nemusel podat ženám ruku, položil si ji na srdce – vtipné. V rezignačním dopise uvedl, že nechce v mediálním cirkuse hrát klauna. Zde se nespletl, politickokorektní švédská média jsou cirkusem plným hnoje.
A další zprávy z této země
  Ministr stavebnictví z partaje zelených muslim Mehmet Kaplan též konečně vyklidil úřad. Odvolal ho předseda vlády Stefan Lofven, v klipu z minulého týdne ministr Kaplan srovnává Izrael s nacistickým Německem. Dál se objevilo, že má kontakty na radikální islámské skupiny v Turecku. Prý ty lidi sice zná, ale nesdílí až tak docela jejich náhledy.
  Předseda vlády se nevyjádřil kdy odvolá též antisemitskou ministryni zahraničí Margot Wällstrom, která exceluje v nenávisti proti Izraeli.  Izraelská náměstkyně ministra zahraničí Tzipi Hotovely o ní prohlásila, že její počínání je něco na pomezí slepoty a stupidity. 

Žádné komentáře: