úterý 5. dubna 2016

mutlu

Özcan Mutlu, poslanec, mluvčí partaje zelených v německém Bundestagu. Tento Turek zodpovídá za vzdělávací politiku partaje. Ví se o něm, že nenávidí  blond typy, dostal dokonce před lety velkou pokutu když urazil blonďatého  německého policistu.
   Podle informačního serveru pi-news.net nemá daleko ke kriminálnímu islámskému společenství Milli Görüs. Tento zelený Turek  chce „demokratizovat“ německé školství a daří se mu to. Stoupenci politické strany Alternativa pro Německo a Pegidy jsou prý hnědými krysami, vyjádřil se v Tagesspiegelu. Školství se musí demokratizovat od mateřské školy. Dětem se musí otevřít hlava pro solidaritu (s imigranty), civilní odvahu (proti Němcům). Vyjadřuje se v politickokorektním tisku Turek, polovůdce zelených, Mutlu. Bojovat proti antisemitismu a nenávisti proti Izraeli podle tohoto Turka není nutné.
   Mezikulturní vzdělávání, antidiskriminace se musí zakotvit do školních knih, prý když jsou mladí ještě na kolejích, rozvíjí bohužel ne pouze chorobnou fantazii Turek Mutlu. Před děti musíme stavět „vzdělané“ učitele, nezávisle od odbornosti každý musí být povinován zvládnout demokratickou pedagogiku. Učitelé se musí ztotožnit s  islámu přátelskými postoji. 
  

Žádné komentáře: