úterý 12. dubna 2016

helmuth kohl asselborn

Asselborn kritizuje Kohla

Asselborn je sociálnědemokratický ministr zahraničí pořád ještě daňového ráje Lucemburska (zákony prý ještě nestihli změnit). Čím je tento politický trpaslík významný?
 Ničím, až na svoji vulgaritu. Pokud zaregistrujete jeho přítomnost v německých talk show, kam ho politickokorektní televizní moderátoři zvou, aby jím sekundoval v útocích – proti východní Evropě, proti opozičním politickým stranám, prostě na koho propagandisté zamíří.
  Bývalý německý kancléř Helmuth Kohl si pozval Viktora Orbána, o němž se vyjádřil, že je to evropský vlastenec. Tento velký kancléř vyvolal vlnu hněvu v lucemburském trpaslíkovi. Asselborn: „Je mi záhadou, proč Orbána zve. Německo udělalo od září obrovské věci. Kdyby postupovalo jako Maďarsko, EU by se rozpadla“. Opravdu velký objev lucemburského socana. Pravda je úplně opačná.
   A minulá stanoviska tohoto lucemburského génia?
„Polákům by se mělo sebrat hlasovací právo v orgánech Unie, jejich vláda je vládou strachu“ - poté, co si zvolili pravicovou vládu.
„Evropa potřebuje jeden imigrační zákon platný pro všechny země. A basta“.
„Grexit by byl katastrofou pro Evropu, vší silou tomu musíme zabránit“.
„Referendum není vhodné pro parlamentní demokracii, problémy jsou komplexnější. Lidé nejsou schopni rozumně odpovědět na faktické problémy“.
„Dva státy na světě mohou účinně tlačit na Izrael - USA a Německo. Uvítal bych, kdyby Německo v tom hrálo klíčovou roli a třeba dodávky zbraní podmínilo mírovým procesem v Izraeli“. Samozřejmě mírový proces podle jeho představ.
  Problémy jsou skutečně do té míry komplexnější, až natolik, že mozkové procesy tohoto trpaslíka je nemohou registrovat. 

Žádné komentáře: