čtvrtek 24. března 2016

haiko maas

Beata Szydlo a sociálně demokratický hlupák

 Polská ministerská předsedkyně nemá po atentátech chuť usazovat tisíce, z Merkelovou pozvaných milionů muslimů, v Polsku.
 Má obavu o bezpečnost a budoucnost své země. Ochránit zemi od katastrofy, do níž dostali západní Evropu tamější propagátoři multikulti hrůz.
 Pravděpodobně příští americký prezident Donald Trump, který dlouhodobě Merkelovou kritizuje: „Tato ženština pozvala miliony lidí, jejíchž integrace bude velmi, velmi obtížná a v mnohých případech nebude vůbec možná“.
 A sociálně demokratický ministr justice Heiko Maas?  Antidemokratický štváč nízkointeligentního kalibru, o němž se mnozí domnívají, že je reinkarnací někoho z Třetí říše. S Merkelovou za imigranty až za hrob i kdyby to mělo v Bruselu a jinde bouchat denně. Pomatenost nejvyššího druhu, buď choroba nebo nihilistická amorálnost těchto lidí.  Varoval, má moc a tak když tito mocipáni varují, jde z toho hrůza. Žádná souvislost mezi imigrací a atentáty. Většina vrahů se prý narodila v Evropě, řekl tento přitroublý socan ve Funke-Mediengruppe.  Ideologie islámského teroru nesmí být prý pro nikoho atraktivnější než svobodná a demokratická evropská společnost. Ale přesně tuto společnost on a jemu podobní paraziti, uzavření ve svých ideologických demagogiích,  razantně likvidují.
  Demokratická společnost: Merkelová tři volební období a čeká ji čtvrté, prý není náhrada. Podobně Gabriel, Steinmeier a Maas samotný – řadu desetiletí ovládají německou politiku a média. Žádná obměna se netoleruje a případná alternativa se eliminuje všemi prostředky. Tento typ pseudodemokracie má být atraktivní?     

Žádné komentáře: