sobota 13. února 2016

hurvínek

"Křesťansko demokratický" Hurvínek

   CDU - strana Adenauerova a Erhardova padla, proměnila se v rozplizlou amébu ze zkumavky laborantky Merkelové.  Průměrná východoněmecká laborantka zničila politickou stranu. Velká minulost a mizerná budoucnost jedné politické strany.
   Předseda  zemské organizace CDU v Porýní-Vestfálsku Armin Laschet vyvodil důsledky z uprchlické krize. Ne pro sebe - to by musel odstoupit i se Spejblicí v kanzlamtu, ale pro ostatní Evropany. Jeho bláboly mají být podle německého tisku návodem k čemu? Snad dalším stupněm v budování  unijního uprchlického ráje perverzních lží, ale i stále levných sardinek, sýrů typu Hermes a košů kiwi z ekoúrody. Německý polofýrer a hlásná trouba Spejblice chce znovu oživit debatu o evropské ústavě. Pokud prý by Unie neexistovala, museli bychom ji nyní urychleně vytvořit, napadlo křesťansko demokratického génia. S uprchlíky jsme se dostali k rozhodujícímu momentu. Zřídit ihned centra první pomoci pro uprchlíky v Itálii a Řecku. Polofýrer již první pomoc dostal v düsseldorfském blázinci  a po injekci temporálního dosahu směrem k inteligenčnímu uklidňujícímu poklesu, vymyslel ještě v čekárně deset bodů záchrany Evropské unie. Tato nemocná struktura se zatím neoživila, ani po podobných injekčních kůrách. Z polofýrera emanuje jeden víceméně sympatický rys jeho etnika - férové rozdělení, ne nehodlá férově přispívat na ubohé důchody Bulharů a rumunských Romů, ale tentokrát je ještě férovější, hodlá jim posílat statisíce, které Spejblice pozvala do Německa. Aby se též mohli podílet na velké radosti, která vane z kanzlamtu a levých neziskovek a politickokorektních partají a ušlechtilých far.
   Polofýrer ušetřil velkou práci bruselským přepracovaným géniům a vymyslel rovnou v čekárně klíč k rozdělování radosti. Na východě Evropy se již dlouho trápili a nic dobrého si neužili a tak se jim dodá dobra víc.   Nezůstalo jenom u toho. Chce jednu vládu v zóně (euro) a jednoho finanzministra.  Musí se hlídat euro-prostor, aby se víc šetřilo. A v celé EU automatická výměna dat o občanech mezi tajnými službami. A jedna evropská konfidenční centrála, kam bude všechno mířit. Nejlíp blízko Düsseldorfu postavit. Všechno se to musí znovu otevřít, diskutovat a vybudovat. 

Žádné komentáře: