úterý 16. února 2016

festerling

Vůdkyně post-EU Evropy

   Doufejme, že i příští německá. Tatjana Festerling loni kandidovala na starostku Drážďan a dostala 10% hlasů. Spolu s Lutzem Bachmannem je jednou z hlavních animátorů hnutí Pegida. Včera mluvila u Semprovy opery v Drážďanech na pravidelném pondělním mítinku.
  Informovala o svém vystoupení 6. února ve Varšavě. Reakce Poláků na její vystoupení byla ohromující. Poláci cítí velké ulehčení, že většina Němců nepodporuje Merkelovu. Podle Tatjany Festerling by Německo spolu se svými východoevropskými sousedy mělo vyvíjet vizi post-EU Evropy. Příští Evropa musí být založena na přátelství a vzájemné důvěře. "Důvěra se dává dobrovolně", nemá to nic do činění s   donucovacím aparátem současné Evropské unie.  Nabubřelý, ješitný a pokrytecký mocenský aparát EU není schopen řešit naléhavé otázky týkající se až přežití evropských národů. Jsme pro svobodu, kulturní rozmanitost Evropy a osvícenské hodnoty. Nepřátelé Evropy otvírají brány islámu.
  Malá pseudo-elita zamýšlí nové uspořádání světa. Je směšné co tito samozvanci udělali z Německa a celé Evropy. Je nedůstojné, aby potomci evropských kulturních národů, básníků a myslitelů osvícení, potomci  Rousseau, Voltaira, Humeho, Lockeho, Kanta atd. museli čelit středověkým  představám a fantaziím údajných uprchlíků.  Tatjana Festerling se vysmála německému tisku. Frankfurter Allgemeine, který se pokrytecky vydává za seriozní a objektivní tisk, jedním dechem označil demonstrace evropské Pegidy 6. února, Marine le Pen a Putina za "osu zla". "Jednou už proboha pište normálně". 
  Po roce sexuálních útoků na plovárnách, v Kolíně a  neuvěřitelném množství kriminálních deliktů imigrantů, německá pomatená média pokračují dál ve své pro-imigrační a pro-islámské mantře. Podněcování denunciátorů a difamace je hlavním jejich posláním.

Žádné komentáře: