čtvrtek 4. února 2016

bojkot nudle

aaailgiornale.it/news/cronache/lappello-dei-docenti-italiani-cos-boicottano-israele-1220387

   Bojkotujme italské nudle..

259 italských italských šašků z italských univerzit se rozhodlo veřejně deklarovat, že jsou antisemity a jsou na to hrdí.
  Vyzývají k bojkotu izraelských univerzit. A co s vědou - Italové za posledních padesát let nic nevymysleli než mix rajčat a okurek s větším procentem glutenu.  Italští šašci požadují bojkot Izraele a sankce. Proč? Izraelské univerzity se podílí na vojenském výzkumu a na zbraních pro izraelskou armádu. Italští postkomunističtí hňupi jsou ochotni prodat mačety na sekání hlav. Armáda obrany Izraele brání židy a celou civilizaci.
  Na stránkách stoptechnionitalia.wordpress.com můžeme číst přehršle dalších nesmyslů, ale výzva na první stránce určitě vstoupí do dějin hanebnosti.  Profesor Angelo D'Orsi je organizátorem těchto hrůzných antižidovských aktivit v Turíně - hlupák,  bez židovské vědy by chodil v bronzovém brnění.   Deformuje Foucaultův výrok "vědění je proto, abychom jednali", tedy když známe vše o italském  antisemitismu, bojkotujme jejich nudle a profesora z Turina a všechny další, kteří se k němu přidali.

komentář k článku:
 Cheyenne:
  víme z jaké pasty jsou udělaní italští profesoři a docenti, všichni jsou tam z politických důvodů. V r. 1945 byli všichni stoprocentními fašisty, pak se ze všech stali najednou komunisti.  Chtějí bojkotovat jedinou demokratickou zemi na Blízkém východě, která se brání barbarským agresorům. Italské univerzity nic kromě titulů neprodukují,  jejich výsledky jsou nám všem dobře známé. Zloději a kriminálníci.

další se nesou v podobném  duchu..

Žádné komentáře: