úterý 5. ledna 2016

konec


a.bvoltaire.fr/jeanyveslegallou/dictature-merkel-non-lallemagne-nest-democratie,204566

  Německo už není demokracií..

Analýza francouzského esejisty Jeana Yvese Gallou ve velmi čteném Boulvard Voltaire se nám může zdá poněkud přehnaná, ale bohužel je zcela adekvátní, za fasádou zdání je brutální realita.
Intrikánka Merkelová využila mediálně dojemné foto mrtvého dítěte na tureckém pobřeží, aby ještě víc otevřela bránu nelegální imigraci. Rozhodla, že Německo letos přijme 800000 imigrantů, v tomto případě je nazývá uprchlíky. A nastolila státní diktát a přinutila obce a spolkové země, aby je přijaly, oproti finanční dotaci ze státního rozpočtu.
  V 2010, bývalý ministr financí v Berlíně a člen vedení Bundesbank Thilo Sarrazin publikoval  knihu „Mizící Německo“, její 2 milionový náklad se rozprodal, to samo o sobě vypovídá o postoji Němců k imigraci. Ve stejné roce stavba obrovské mešity v Kolíně vyvolala řadu demonstrací. V 2014 hnutí PEGIDA zahájilo kampaň protestních pochodů v německých městech.
  Navzdory všemu tomu, Merkelová manipulující s fotografiíí mrtvého dítěte nastolila imigrační diktát. Důvod je jednoduchý, píše esejista, Německo už není demokratické.
 
1)Navzdory obavám Němců z imigrace, žádná polická strana není ochotna vystoupit s kritikou imigrace. Velké strany to mají tabuizované. Malá polická strana "Alternativa pro Německo" si dovolí kritizovat euro, ale ne  imigraci, což by ji přineslo další voliče, okamžitě by ji skandalizovali jako krajní pravici nebo by dostala nálepku nacistické strany. Reductio ad hitlerum je v Německu obzvlášť nebezpečné.
 
2)Nebezpečí pro alternativní strany nebo pro hnutí PEGIDA je velmi vysoké. Stát má silný nástroj „Úřad na ochranu ústavy“. Je to politická policie, která zaměstnává 3000 lidí, která má filiálky v každé spolkové zemi,  používá infiltrace do politických stran a provokace. Alternativní strany často nemohou rozlišit mezi provokatéry z tohoto úřadu a skutečnými členy.
 
3)V r. 2001 vláda a parlament se snažili rozpustit nacionální NPD.  Ústavní soud v Karlsruhe zamítl žádost vlády na rozpuštění, důvod: infiltrace politické policie do strany. Tedy metody hodné gestapa nebo Stasi vyvolávají v protivládních stranách hrůzu ze sebemenšího  obvinění z politické nekorektnosti.
 
4)Operace Merkel, přijmout 800000 imigrantů, zapojilo do hry německé umění propagandy: až halucinogenní mediální seance doprovázející přijetí imigrantů. Pozorujeme-li organizaci přijetí imigrantů na německých nádražích s uvítacími výbory, je vidět, že Merkelová nezapře minulost pionýrské aktivistky v bývalém komunistickém východním Německu.
 
5)Demokracie, to je pluralismus, svoboda projevu, zohlednění názoru občanů politickými stranami, nepřítomnost politické policie v životě občana: žádná z těchto podmínek není v současném Německu naplněna.
   

Žádné komentáře: