středa 23. prosince 2015

volebni podvod

a.jungefreiheit.de/debatte/kommentar/2015/immer-wieder-bremen

Podivné..

   Německo vede Unii nejen kvůli své ekonomické síle, ale oplývá dalšími kvalitami, které podmiňují jeho vedoucí roli. Němci, určitě racionálnější než jiné národy, nadáni organizačním talentem a kapacitou chápat věci univerzálnějším způsobem než jiné národy, po právu aspirují na vedoucí roli. Nedej bože, že by je nahradili jiní.
  Ale nemění se i tento staletý princip? Podvod Volswagenu, který ohrozil zdraví statisíců, podivné čachry některých německých bank, schizoidní pilot - mnohonásobný vrah, který z neznámých důvodů prochází dlouhodobě bez povšimnutí lékařskými kontrolami, bláznivá kancléřka, která asi též v důsledku zdravotního postižení zcela protizákonným  způsobem otevře stát milionům imigrantů s katastrofálními důsledky pro vlastní národ. To všechno může člověka napadnout, když stojí v tříhodinové frontě na letišti ve Frankfurtu v důsledku zpoždění Lufthansy a pozoruje velmi podivné organizační úsilí jejich zaměstnanců.
   A k tomu všemu překvapující příhoda, která by se už obtížně mohla vyskytnout v Senegalu. Ve spolkové zemi Brémy, která je řadu let ovládána levicí  už téměř extrémní, pokud zohledníme intoxikaci, kterou tato hnutí v tomto městě nastolila, se po víc než půl roce od voleb  mění volební výsledek ve prospěch Alternativy pro Německo (AfD). Volební manipulaci způsobili dobrovolní pomocníci volební komise - gymnasisté, kteří po dlouholeté masáži svými levicovými učiteli, považují všechny ostatní strany kromě levicových za téměř fašistické a tedy podvod vzhledem jiným není podvodem.
   Příhoda by mohla být úsměvnou, pokud by se pomalu nestávala v současném Německu téměř standardem. Podvody a lži politicky korektních se vydávají za zjevení pravdy téměř božské. Tedy ve volebním okrsku Bremerhafen nepřekročila AfD pětiprocentní hranici a uniklo jí tím místo v zemském sněmu. Mladí pomocníci volební komise zmanipulovali 110 volebních listů,  v dobré víře, že pracují pro pokrok lidstva - sociálně demokratičtí a zelení politruci dál povedou město až k rozhodujícímu krachu, jak se můžeme dočíst v bayernkurier.de, oficiálním listu CSU. Po půl roce nařídil soud nové sčítání hlasů a sociálnědemokratická strana přišla o mandát, který přešel na AfD. List Junge Freiheit píše, že to není první volební podvod v této spolkové zemi. V r. 2007 hlasovalo pro lokální  hnutí BIW 4.99% voličů,  posléze se ale prokázalo, že se též jednalo o manipulaci volební komise. A jak? Určitě inspirativní pro jiné pokrokové strany - nepokrokové volební listy vynese pokrokový student v ruksaku ze sčítací místnosti, v našem případě do přístavu a hodí je do moře. Když si BIW vynutí opakování voleb, dostane v tomto okrsku 27% hlasů. Něco podobného se opakovalo při komunálních volbách v 2011.
   Trvá dlouhé roky než se vybuduje společenské důvěra, na níž spočívá optimální vládnutí. Stačí několik případů výše uvedeného typu a společenská důvěra je nenávratně pryč - důvěra v demokracii, v média atd.    V Německu podle průzkumů málo lidí věří tomu, co se v televizi a v médiích prezentuje.  Vžil se zde termín Lügenpresse - lžitisk, což nemá obdobu v jiných zemích. Zfalšované volební výsledky jsou dalším stupněm politickokorektní hrůzy a  posouvají společenskou atmosféru velmi nebezpečným směrem, píše Junge Freiheit.   
  

Žádné komentáře: