pátek 20. listopadu 2015

Anheuser-Bush-Inbev

https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2015/nach-afd-veranstaltung-wirt-droht-rauswurf/

Levicový pivovar Anheuser-Bush-Inbev

   Různé pohledy na jistá fakta v jednotlivých státech Unie. V jednotlivých státech Unie se vede v jistém ohledu silná a svým způsobem zcela lživá propaganda, aniž se o tom ví v jiných zemích Unie. Např. dlouhodobé útoky španělských médií na údajný rasismus východoevropanů, kde evidentním důvodem jsou EU dotace do východní Evropy, ve fantazii Španělů na jejich úkor.
 To, že desetiletí investovali do cementu a spotřeby a ne do školství, podle jejich statistik 60% absolventů vysokých škol jsou tak inteligentní (non), že nejsou schopni analyzovat univerzální text. To všechno je dovedlo ke katastrofické ekonomické krizi a ať si nedělají iluze, potrvá to ještě dost dlouho. To všechno ale  není chyba východní Evropy, ale jejich politiků a voličů, kteří je volili.
   V Junge Freiheit píší o jakési propagandě a skutečnostech v Mnichově, které jsou pár kilometrů od hranic až tak málo uvěřitelné, že je nikdo ani nezaregistruje a přesto tato propaganda a z nich plynoucí nebezpečí sílí a nakonec smete vše. I minulé hrůzy, jejichž původci byli dědové těch dnešních autorů malých hrůz, začaly v tomto městě. A shodou okolností všechno tam začíná v hospodě...
    Tedy dočítáme se, že pivovar Anheuser-Bush-Inbev pohrozil majiteli hospody, kde se sešli příznivci Alternative fuer Deutschland (AfD), že mu přestane dodávat pivo, pokud se to bude opakovat. Mluvčí pivovaru prohlásil, že pivovar sdělil všem hospodským, že pokud dovolí pravicově extrémistickým stranám shromáždění, nebude to pivovar tolerovat a přestane dodávat. Zajímavé. Škrabák z pivovaru je oprávněn posuzovat, kdo je pravicový a kdo ne. Co je mu vůbec potom. 
   Upřesněme: AfD je asi před třemi lety založená strana, vesměs profesory ekonomie, hlavním cílem strany je opuštění  eurozóny, odbourání bruselské byrokracie a nyní zastavení masívní imigrace.  Tedy pokud zastáváte některé z výše uvedených stanovisek, v Mnichvě vám hrozí, že vám nedají pivo. Nebylo by rozumné v této atmosféře, zakázat pivo těchto podivných sládků v Čechách, otravují pivo svým politikařením a kdoví kde to skončí.
   Hospodský dovolil, aby se příznivci AfD setkali v jeho zařízení. V současné atmosféře, kdy na mnichovské radnici vládnou sociáldemokratičtí politruci, kteří mj. dotují pro palestinská, protižidovská divadelní představení, jakýkoliv náznak politické alternativy vyvolává v této vládnoucí klice hysterii.
    Okresní administrativa městské části Pasingu přímo požádala mnichovskou radnici, aby ve výše uvedené hospodě rathaus  zakázal hospodskému pořádat shromáždění, schází se tam totiž „Die Rechte“, pravicoví..

Žádné komentáře: