středa 28. října 2015

maas

https://jungefreiheit.de/debatte/kommentar/2015/der-kleine-agitator/

Der kleine Agitator / malý agitátor velké nenávisti

   Sociálnědemokratický ministr justice Maas (kupodivu už i ve Spolkové republice může ministra dělat i málo gramotný) je již proslulý svými nenávistnými útoky. Na koho útočí? Na ty druhé, na ty, kteří na rozdíl od něho ještě věří v demokracii a ve svobodu, kteří věří, že demokracie je alternativa, která nabízí řešení.   Tomuto štváči již masku nenávisti nikdo neodpáře, píše v Junge Freiheit Michael Paulwitz.
   V centrálním orgánu „lidové pedagogiky“ v Spiegel-online, tento mužíček, který je kupodivu ministrem spravedlnosti, otevřel registr své propagandy, píše doslova žurnalista. Všechno je super, multi-kulti ráj je přede dveřmi, jenom třídní nepřítel to sabotuje: Pegida. Tito tmáři jsou integračním problémem, neboť je jim naše hodnotová škála proti srsti. Podle ministra-propagandisty  jsou to predikátoři nenávisti, radikalizují internet, nenávidí teplé muže a rovnoprávnost žen. Pokud se domníváte, že to co blábolí tento ministr odpovídá nejspíš příchozím imigrantům, jste provokatér a štváč.
     Dvoupolohový svět tohoto ministra je přehledný a totalitární. Jedna strana, která má vždy pravdu a jen pravdu. Optimismus je povinností, kdo oponuje, ten má v nejlepším případě iracionální strach, ale v podstatě je každý kritik nepřítel a štváč. Pegida je všemu vinna, zavinila atentát na starostku Kolína, útoky na utečenecká zařízení a vůbec za násilí v politice. Že útočí většinou Antifa na demonstranty Pegidy a třeba i kladivem, že na arabských a muslimských shromážděních jsou většinou slyšet antiizraelská hesla, to ministrovi nevadí. Že v zemi narůstá násilí, v uprchlických zařízeních se množí útoky proti křesťanům, že pozorujeme bezbřehou kriminalitu spojenou s imigranty a zákon a právo mlčí. Ministra spravedlnosti to nezajímá.
   Jaká je příčinná posloupnost násilných útoků? Nejdřív verbální útoky proti „rasistům“, „nepřátelům islámu“ atd. A pak útočí levicoví extremisté železnými tyčemi.  Nejdřív verbální útoky na webu proti „Scheiß-Deutsche“ a proti požíračům vepřového, a pak přijde další.   Podle Maase je vlastencem pouze ten, kdo bezvýhradně podporuje a tleská invazi imigrantů. Soudruh Maas útočí i na ostatní, na Alternativu pro Německo, na Seehofera z CSU, vyhrožuje tajnou policií a Úřadem na ochranu ústavy, což je obávaná politická policie. Žurnalista píše, že Maas se měl narodit o 50 let dříve. „Krvavá Hilda“, tedy první ministryně spravedlnosti v NDR by byla hrdá na takového žáka.
    V Německu je tabu hledat paralelu ještě o pár desetiletí dřív, tam by teprve tento trpaslík vyrostl.

Žádné komentáře: