neděle 11. října 2015

jerusalem

http://cursorinfo.co.il/news/pressa/2015/10/08/NRG--pochemu-arabskoe-obshestvo-stol---krovozhadno-/

арабское общество  кровожадно? / proč jsou tak krvežízniví?

     Sobota 2. října nebyla pro Adel Bennet šťastným dnem, při procházce se svým mužem a dvouletým synem jeruzalémským starým městem se na ně vrhl s nožem 19letý Arab, zabil jejího muže a doprovázejícího rabína a ji těžce zranil, na přivolanou policii vytáhl pistoli, ale ta zločince zastřelila.
   A Adel Bennet když se probrala z komatu? Její slova potvrzují záběry kamery, která snímá uličky Starého města. Arabský zločinec ji vrazil nůž do zad, zbrocená krví ležela na zemi. „Majitelé arabských krámků opodál se mi smáli, plivali na mě. Volala jsem o pomoc, prosila je, aby zachránili mého synka“. Volala o pomoc, ale opodál stojící neměli špetku lidskosti, nikdo nepomohl ženě, která viděla i smrt svého muže. Videozáznam nenechá nikoho na pochybách.
   Noviny si kladou otázku, proč tomu tak je. Žena v šílené úzkosti prosí o milost pro své dítě a majitelé krámků kolem  s úsměškem popíjí své vychlazené nápoje a lhostejně pozorují, jak raněný dvouletý chlapec trpí.
   Krátce po vraždě koluje na sociálních sítích stránka sympatizantů mladého zločince. Rodině vraha vyjadřují podporu arabští poslanci Knesetu. Na počest vraha pojmenuje palestinská samospráva některou z ulic ve své državě. To všechno je výsledkem islámské výchovy, zabít všechny nevěřící, země patří islámu.
    Evropskounijní programy štědře podporují palestinské školství. Informace tohoto druhu se obvykle zcela deformovaně prezentují západnímu čtenáři. Politickokorektní perverze dezinformuje nebo  přímo lže, v tomto případě např. BBC zobjektivnila svou zprávu o zločinu až po izraelském protestu, samozřejmě bez omluvy, ale stačila intoxikovat polovinu světa.

Žádné komentáře: