čtvrtek 8. října 2015

erfurt AfD

https://jungefreiheit.de/allgemein/2015/tausende-demonstrieren-mit-afd-gegen-asylpolitik/

Tausende demonstrieren mit AfD gegen Asylpolitik  / Mluví Lid..


     Alternative fur Deutschland – AfD, v současnosti jediná rozumná alternativa k vládnoucí mafii kolem Merkelové a sociálně demokratického politruka Gabriela, organizuje v Německu protesty proti imigrační politice Merkelové. Ve středu se v Erfurtu shromáždilo podle policie 8000 lidí, ve skutečnosti kolem 15000. Zemský předseda AfD Björn Höcke požadoval radikální změnu v azylové politice. Azyl může být poskytnut jen těm, kteří jsou skutečně ohroženi v důsledku své politické aktivity nebo náboženského přesvědčení. Tak praví litera zákona, jedná se jen o malou a svým způsobem výlučnou skupinu lidí.
     Šéf brandenburské zemské organizace AfD Alexand Gauland, velmi výrazná postava na německé politické scéně, na shromáždění hodnotil velmi kladně imigrační politiku východoevropských zemí, citoval Viktora Orbána : „Tisíc let žili Maďaři v Maďarsku a dalších tisíc let tam ještě chtějí žít“. Podle Gaulanda podobně uvažují Poláci, Češi a Slováci.

Erwin der Querdenker

 Do komentářů ke zprávě v JF přispěl Erwin der Querdenker, co píše:
     Pan Höcke vystihl podstatu věci, jde o národní sebeurčení Němců.
     Ano, my Němci máme právo na naší zemi, na naši kulturu, stejně tak jako každý jiný národ. Máme právo žít podle naší morálky a zákonů. Kdo toto zpochybňuje, zpochybňuje celou naší existenci. Kdo prohlásí, že naše hustě obydlená země je otevřená masové imigraci, a pak pasívně přihlíží příchodu milionů i když má moc to zastavit a navíc je podle zákona povinen tak činit,  provinil se proti zákonům naší země.

Žádné komentáře: