pátek 28. srpna 2015

bild

https://jungefreiheit.de/debatte/kommentar/2015/luegenpresse-in-der-propagandaoffensive/

Lügenpresse in der Propagandaoffensive / vylhaná ofenzíva..

   Junge Freiheit jsou jedny z posledních německých novin, kde nedochází k politickokorektnímu šílenství, v dnešním článku komentují politickokorektní propagandu Springerova bulváru Bild, tento bulvár je přeborníkem v masové manipulaci, že se i tento plátek zapojuje do politickokorektní imigrační kampaně svědčí o nervozitě vládnoucích.
Obvykle totiž na tento list nahlíží jenom s ironickým pochopením, ale nyní je to už asi vážné, k ohlupování Němců už je dobrá jakákoliv komedie.
    Das Bild se zapojil do proimigrantské kampaně, ale jak jinak než fakty, jejichž pravdivostní obsah se blíží nule. Junge Freiheit tato fakta konfrontuje s realitou.
    Das Bild tvrdí, že je lží rozšířený názor, že imigranti vezmou pracovní místa německé populaci.
    Podle Junge Freiheit v 2015 bylo v Německu 2,9 milionu nezaměstnaných, nemluvě již o těch, kteří byli ze statistiky pracovního úřadu vyřazeni. Imigranty jako hrozbu levné pracovní síly   nejdřív  využijí zaměstnavatelé v tarifních jednání se zaměstnanci, ale pak stejně většina imigrantů skončí u pracovního úřadu, již nyní si tento úřad nárokuje víc prostředků pro nezaměstnané imigranty.  Dánský svaz zaměstnavatelů udává, že integrace imigrantů ztroskotala na celé čáře. Tři ze čtyř imigrantů, kteří přišli do Dánska v období kolem 2000, jsou bez práce. Proč by tomu mělo být jinak v Německu?
   Das Bild tvrdí, že většinou se jedná o vzdělané imigranty, podle bulváru to mají být inženýři, lékaři atd.
   Junge Freiheit to uvádí na pravou míru:  Imigranti jsou vesměs mladí muži z Afriky nebo ze západního Balkánu, bez vzdělání a jazykových znalostí. Tato klientela velmi zatíží německý stát jazykovými kurzy, integračními kurzy, nápomocnými kurzy atd.
  Podle bulvárního listu imigrant stojí stát méně než adept sociální podpory. Ve skutečnosti sociální podpora činí 399 eur, imigrant dostane 359 eur a jednorázové zaopatření. Ovšem dál je imigrant dlouhé roky odkázán na další sociální podporu, která hradí jeho potřeby. Imigranty se permanentně zabývají  různé solidární organizace, které na tom založily svoji existenci.
    Podle bulváru není pravdou, že imigranti přišli do Německa hlavně z ekonomických důvodů, jdou z válčících a hladem trpících oblastí. Junge Freiheit to vyvrací fakty ze  spolkového statistického úřadu: 35% imigrantů jsou legálně uznaní utečenci, 1% jsou oprávnění azylanti, 0,6% mají nárok na subsidiární podporu, 38% žádostí jsou úředně zamítnuty jako neoprávněné a 25% zamítnuty z formálních důvodů.
   Bulvár z neznámých důvodů polemizuje i s pravdou, že procento kriminality je u imigrantů nezvykle vysoké. Faktem je, že se podíl imigrantů na trestných činech v posledních letech zdvojnásobil, např. u trestných činů imigrantů spojených se zdravotním poškozením došlo k nárůstu ze 3800 na 9600 za poslední tři roky. U krádeží ze 4900 na 13800.
   Nakonec  list Junge Freiheit dodává, že je tajemstvím propagandistů Bildu důvod, proč rozvinutá země jako je Německo potřebuje miliony imigrantů bez kvalifikace a integračního potenciálu, kteří navíc zemi neúnosně finančně zatíží.
   

Žádné komentáře: