pondělí 24. ledna 2022

pedofil

Pedofil

Evropskounijní mediální propaganda staví na pavlovských reflexech psa když se mu distribuuje žrádlo, platí to o rasismu, imigračním obsazování Evropy, ekologických nesmyslech a velmi explicitně o pedofilii. Pedofil, pak reflex církev svatá. Dlouhé roky pil papež Ratzinger krev pokrokovým vládcům všeho v Evropské unii, nikdy se nepodařilo najít skvrnu na jeho cti a mravní integritě, naznačovalo se, že jeho bratr může být sex vadný, přes sebevětší snahu německých pokrokových hledačů tohoto zlatého pokladu se nic neprokázalo kromě toho, že papežův bratr používal při výuce rákosku.  Přes velké úsilí evropskounijních médií se jim nepodařilo na Ratzingera navršit bahno, ale podařilo se ho dovést k abdikaci a lepšího  nástupce by si nemohl vybrat ani pokrokovou zběsilostí ovládaný tzv. Evropský parlament. Kardinálové kurie zradili Krista a na Petrův stolec vybrali jezuitského pokrokáře. V posledních dnech se opakuje v hlavních evropskounijních novinách zpráva o Ratzingerově pedofilii, v některých dokonce tak podlým způsobem, že se naznačuje, že mnichovskou diecézí vybrané právní studio Westpfahl Spilker Wast odhalilo Ratzingerovu pedofilii v době jeho působení mezi 1977-82 v diecézi a důkazy předalo vedení diecéze. Pavlovský signál evropskounijnímu psovi, nedotknutelný se pelešil s ministranty.

      Podle "serioznějších" novin měl Ratzinger krýt 4 případy pedofilie kněží. Prvním krokem racionálních postupů by mělo být hloubkové prošetření spolupracovníků Westpfahl Spilker Wast a preventivní odebrání právní licence těmto právníkům a případ pedofilních kněží v dávné minulosti v mnichovské diecézi je vyřešen. Mnichovskou diecesi vede zběsilý modernizátor a islamizační kolaborant kardinál Marx, nezachránilo ho to, právní studio, které vybral, obvinilo i ho. Německý vládnoucí pokrok potřebuje totální proměnu církve v politicky řízenou kulturní osvětovou organizaci. Advokát studia Martin Pusch tvrdě odmítl 82 stránek, kde Ratzinger přesvědčivě ukazuje, že fakta o pedofilii, které omílá německý tisk, šla mimo něj.
       Němečtí nactiutrhači hledali dvacet pět let než našli 4 případy pedofilie, které měl emeritní papež krýt. Ratzingerovo konání v tomto ohledu v období jeho papežování a předtím v arcibiskupské funkci v diecesi vyvrací toto tvrzení. Ratzinger byl jedním z prvních kardinálů, který nekompromisně vystupoval proti pedofilií, lidé, kteří ho osobně znali uvádí, že i v privátním životě to považoval za největší zlo. Člověka, který má za sebou příkladný život, který neváhal opustit papežský stolec v okamžiku když cítil, že nemá síly, aby bojoval s perverzními úchylkami v kurii, obviní v hnusném performance evropskounijní nulita zcela beztrestně. Záměrem advokáta Pusche a jeho právního studia je prezentovat církev Ratzingerova působení jako brutální a úchylnou organizaci, která se musí očistit a znovu narodit. Úplně o totéž usiloval německý nacismus, stejným způsobem skandalizoval nespolupracující biskupy, východoněmecký socialismus si nic takového nedovolil. V typicky evropskounijním nebo nacistickém schematu se etnický Evropan musí očistit, přetvořit se v člověka modelovaného evropskounijním pokrokem, musíme proklít vlastní minulost. Katolická církev, pokud frontálně neodmítne tuto pokrokovou špínu vyšší fáze negace křesťanských kořenů Evropy, bude čelit rozpadu. Církev se totiž může očistit, a to nejen církev, jenom s pomocí Boží, mravní analfabeti z právního studia evropskounijního typu mohou být jen dobře zaplaceni, čistého na nich vůbec nic není.

Žádné komentáře: