neděle 10. ledna 2021

bosnahercegovina evropa dodik

Špinavá hra

 Srbská část konfederace Bosna a Hercegoviny (BaH) je pravděpodobně nejzkoušenější zemí Evropy, ekonomicky vydírána v Sarajevu vládnoucími muslimy, aspirace na národní nezávislost potlačována komisaři Evropské unie a USA, jimi jmenovaného gauleitera Inzka z Rakouska nazývá srbský člen prezidia BaH Dodik rakouským monstrem. Inzko je dvanáct  let nadřazen ústavním strukturám konfederace, všemi prostředky se germánský gauleiter snaží likvidovat záruky, které Daytonské dohody dávají Srbům a státní moc koncentrovat v rukách bosenských muslimů. Plánem evropskounijních ideologů je rozplynutí srbského etnosu v BaH v muslimské většinové mase, málokdo registroval, že muslimští Bosňáci mají k bruselskému centru ze všech populací v Evropě nejblíž a naopak.

       Velko Zelkovič v Glasu Srpske píše o velkém imigračním problému, kterému země čelí. Migranti zapálili stany v táboře Lipa. Tři Marokánci napadli nožem mladého  muže v Bihači, jedna osoba zabita v Sarajevu, ozbrojené účtování mezi Iráčany a Afghánci, chaty a opuštěné domy jsou terčem imigrantských vandalů. Občané se bojí o bezpečnost svých bližních a organizují noční stráže, žádný okres v zemi už nechce imigranty, kteří jsou den ode dne násilnější. Imigranti jsou tu kvůli pokrytecké politice mezinárodního společenství. Evropská unie kupuje drony a zvyšuje ploty na hranicích, do demokratické EU nemůže z Bosny a Hercegoviny přeletět ani pták a o nás tam poslední měsíce vypráví, že napadáme imigranty. EU nám dává morální kázání, kde a jak stavět imigrační tábory, někteří EU novináři dokonce podněcují imigranty, aby se bouřili a demonstrovali s transparenty. Několik desítek tisíc imigrantů je tu kvůli falešným slibům o lepším životě v Evropě nebo kvůli globálnímu projektu aplikovanému západními centry. Jak je možné, že mezi imigranty je nejvíc Pákistánců a Marokánců, kdo je nasměroval do Bosny a Hercegoviny, když je snazší se do Evropy dostat přes Bulharsko a Rumunsko. Proč je centrální sarajevská vláda nedeportuje zpátky do jejich zemí. Když mezinárodnímu společenství tak na těchto lidech záleží, ať si je odvezou do Německa, Itálie a Rakouska. Do Polska a Maďarska nesmějí, nemá to nic společného s demokracií, jednoduše tam lidé mají strach. Bohužel Bosna a Hercegovina je vtahována do špinavé hry západu.  
      Srbský člen prezidia, charismatický, mezi Srby velmi populární, Milorad Dodik, prohlásil, že imigranti nemají v Republice Srpska co pohledávat, bez ohledu z které země přišli. Dodik řekl, že konečně celé (tříčlenné) prezidium BaH rozhodlo, že imigranti se mají vrátit do zemí odkud přišli. Kolem 10 000 imigrantů je z Pákistánu, další největší skupinou jsou Marokánci. Dodik kritizoval sarajevského patolízala Nato a Evropské unie, ministra bezpečnosti centrální vlády Cikotiče, který na počátku problému uváděl, že imigranti jsou přínosem, prý přináší peníze. Dodik prohlásil, že Republika Srpska nepotřebuje jejich peníze, mohou je utrácet v sarajevském (muslimském) kantonu. V Republice Srpska nebudou existovat žádná imigrační centra, je jasné proč Evropská unie Dodika tak nenávidí a učiní všechno pro jeho likvidaci. Bosna a Hercegovina není součástí Evropské unie a nesousedí s žádnou válčící zemí, tedy na základě mezinárodních dohod jsou to lidé, kteří ilegálně překračují státní hranice a takto se s nimi musí nakládat. Evropská unie nemůže vnucovat BaH své nesmyslné vnitřní normy, řekl Dodik. 

Žádné komentáře: