středa 28. března 2018

nato corvez alain

Koercitivní aliance

 Alain Corvez, kdysi ve vedení FINUL (jednotky OSN v jižním Libanonu), poradce v otázkách mezinárodních vztahů ve francouzském ministerstvu zahraničí, ve švýcarském Les Observateurs. Významný tím, že na rozdíl od Farského-Pospíšil dvojice, plevelící české politikum, mu to myslí. Francie během 24 hodin volte-face radikálně změnila postoj. Původně se mluvčí francouzské vlády vyjádřil rezervovaně k tvrzením britské vlády o otravě Skripala. Naše politika není založena na fikcích, řekl mluvčí 14. března, očekáváme důkazy o ruském účasti.
    A ejhle noční osvícení prezidenta Macrona, ráno 15. března se přidal bezostyšně k Mayové. Důkazy netřeba. Západní svět je v zajetí americké natovské strategie, domnívá se Alain Corvez. Obrat o 180 stupňů je toho důkazem. Pokud se některá země pokusí od natovského diktátu emancipovat, je rychle „umravněna“. Konečně v ČR, prezident, který požaduje důkazy, což požadují všichni rozumní, je povedenou dvojicí politických nul mediálního významu Farský-Pospíšil denuncován jako vlastizrádce.
       Podle Alaina Corveze je Evropská unie produktem americké politiky, původně proti SSSR, nyní proti Rusku. Aféra Skripal je důkazem toho, že NATO je ve vleku USA a  všichni ostatní se přidají k tažení proti Rusku, pokud jestřábi NATO rozhodnou. 
      Proč Británie nepředloží důkazy, ptá se Alain Corvez. Dodnes nepředložili vůbec nic než domněnky. Je to jednoduché, od počátku jde o montáž. Dnes kdokoliv muže zfabrikovat novičok, komponenty k tomu běžně dostupné.   

Žádné komentáře: