čtvrtek 19. října 2017

hdi svedsko

By, by dobré časy..

Nic moc dobrého Švédy nečeká, aspoň podle studie OSN o HDI (human development index). Mají co chtěli a bude to ještě horší. Nakonec se budou muset odstěhovat a obtěžovat svou "protirasistickou" ideologií i jiné evropské národy.
   V roce 2010 Švédsko bylo v tabulce HDI na 15. místě, v roce 2015 na 25. místě a prognóza pro blízkou budoucnost 2030 je 45. místo. Jediná země, která registruje tak obrovský propad v lidském rozvojovém indexu. Změnit nebo spíš vykopnout vlády eko-levo-pravých poloblbů ještě Švédáky nanapadlo. Byli vždy o něco pomalejší. 
    Podle reportu OSN ztratily švédské školy (a pomalu i průmysl) vůbec kapacitu někomu konkurovat. V roce 2030 mají být rozvojové země, jako Kuba a Mexiko a stejně tak Bulharsko, na lepších pozicích v tabulce HDI. Řecko, které dnes téměř bankrotuje, má být na 13. místě.
   Švédské levičácké vlády a unisono švédská média se domnívají, že základním kamenem perfektní společnosti je multikulturalismus a imigrace ze zaostalých zemí ve velkém. Kdo ze Švédů s touto demagogií nesouhlasí, nemá moc šancí, prohlásí ho za rasistu, nacistu a dnes mu již hrozí represe všeho druhu.
   Odvážná novinářka Ingrid Carlqvist říká: „ Byla to bohatá, krásná země a za chvíli to všechno zmizí.“ By, by dobré časy.

Žádné komentáře: