čtvrtek 31. srpna 2017

alice salomon schule

AStA aneb pokroková hitlerjugend v Alice Salomon Hochschule v Berlíně

Zpráva prošla německým tiskem a vzbudila úžas i politkorektních plátků. Báseň oblíbeného lyrika Eugena Goringera, který je odborníky považován za nejvýznamnějšího lyrika dneška, nechal rektorát školy na nátlak místního studentského svazu odstranit ze stěny budovy, stálo tam totiž a v tom je ta potíž, že dnešní pomatené a super nudné Německo i ta trocha poezie rychle zabije. Báseň navíc byla ve španělštině:

avenidas/ avenidas y flores/ flores/ flores y mujeres/
avenidas/ avenidas y mujeres/ avenidas y flores y mujeres y/

un admirador
 
(omlouvám se básníkovi)

ulice/ ulice a květy/ květy/ květa a ženy/
ulice/ ulice a ženy/ ulice a květy a ženy a/

jeden obdivovatel

   Genderové bláboly a multikulti perverze definitívně zvítězily,  a v Německu je to vždycky totální vítězství. Rektor podal následující vysvětlení své ubohosti: „Báseň jsme odstranili ze zdi školy, neboť zástup(ci)kyně studentského svazu v ní viděli ponížení ženy, učiněna objektem chtíčů byla.“
   V dlouhém hovoru s FAZ se rektor v podstatě s tvrzením studentského svazu ztotožnil, místo, aby poslal pomatené tam kam patří a navíc s propadákem z literatury. Hysterická Spolková republika dnešních dní. Politickokorektní podprůměrnost společenskou maximou. Prosadili se trpaslíci a velké umění přestává být možné. Duševní ubožáci nevytvoří velké (a ani malé) umění. Venuše Milóské a Mony Lizy si politickokorektní studentské svazy v Berlíně naštěstí ještě nevšimly.

Žádné komentáře: