pátek 28. července 2017

schulz martin

Martin Schulz aneb noční můra obvykle nepřichází samotná

Němci v záříjových parlamentních volbách nemají na vybranou, pokud totiž nehodlají zvolit rozum a skutečnou politickou alternativu AfD. Mediálním masážím a tlakům ztotalizovaného politického systému se nedá lehce uniknout. Pak zbývá Merkelová a Schulz. Argumenty proč právě Schulz a ne Merkelová se těžco hledají. Není mezi nimi rozdíl, konečně dokonce vypadají i fyzicky oba stejně bezpohlavně. Tezovitá ošklivost od fyzis až po spirit. Němci museli vymýšlet hluboké teorie o estetice, aby maskovali ošklivost přítomnosti.  
   Schulz prohlásil, že příští vláda musí udělat všechno, aby se neopakoval imigrační rok 2015 a 2016, kdy se do země valily miliony z Afriky a arabského světa. Urgentně musí být něco uděláno. A co má Herr Schulz na mysli? Země EU, které odmítají evropskounijní imigrační diktát, musí přijít o almužnu od EU.
     Herr Schulz má pravděpodobně paměťové výpadky, on obtěžoval Evropu zcela perverzními myšlenkami o velkých šancích pro Evropu v imigračních milionech. „Co nám uprchlíci přináší, je stejně cenné jako zlato“, řekl tento politruk loni v červnu na konferenci v Heidelbergu. „Věřím na evropský (imigrační) sen. Sen, který nám často uniká.“  
    Včera chtěl s imigranty realizovat svůj velký sen. Dnes by chtěl uskutečnit druhý sen a stát se spolkovým kancléřem, a proto v předvolební kampani trochu přibrzdil. Noční můra nepřichází obvykle samotná.  

Žádné komentáře: