úterý 6. června 2017

ovce evropska unie

Přetučnělá domácí zvířata

Která? Kde? Evropskounijní populace, píše na hlavním německém opozičním serveru pi-news Selberdenker. Mlčení ne-muslimů tváří v tvář každodennímu islámskému teroru. Mlčení údajně mírumilovných muslimů k teroru svých souvěrců. Proč mlčí? Evropské obyvatelstvo žije v diktátu politické korektnosti.
   Demonstrace budou potlačeny v zárodku a nasadí se státně subvencované protidemonstrace systémových partají, médií, církví, odborů a kulturní rádoby prominenti se budou vyjadřovat proti kritikům islámu. PEGIDA očerňovaná všemi prostředky nejen v Německu, ale ve všech EU satelitech.
    Téma „imigrant“ můžete diskutovat jen v nejbližším kruhu známých. Veřejně si v EU až na výjimky (vivat prezident Zeman) nikdo netroufá použít zcela jasná fakta. Diskuze se v EU nevedou. 
   Je to pohodlnější, problém vytlačit z mozku a na druhé straně jsme přece tolerantní, sneseme i islamizaci. Teroristi najíždí auty do davu – politickokorektní EU blb (drtivá většina) je v tom případě spíš kritický k autům než k islámu. Není to přehánění, ale realita. Evropan se vesměs spoléhá na informace z médií, pokud je prezentují posvátné porno wipky považuje je za pravdu. Žádný konflikt s islámem, navíc je to nebezpečné, se nebude konat. Ve skutečnosti už dávno probíhá. 
   Proč neprotestují v Evropě žijící muslimové proti teroru? Mainsteamoví pisálci na to čekají, něco nepovedeného tohoto druhu zorganizovalo CNN před pár dny v Londýně, přítomných kamer bylo víc než protestujících muslimek. Centrální rady muslimských organizací po atentátu obvykle tweetují svůj nesouhlas. Muslimové v desítkách tisících demonstrují proti všemu možnému, kromě islámského teroru.
    Adekvátní je srovnání s ovcemi. Evropané se tak chovají, jako přetučnělá, domestikovaná zvířata. Pastýřské hole mají wipky v televizích plus Smartphone a spol. A řada medvědů s kroužkem v nose tomu asistuje. Evropané si dobrovolně subvencují islamizaci vlastních zemí.
         

Žádné komentáře: