čtvrtek 1. června 2017

keul katje pedofilie

Populistický je zákon (proti pedofilii)

Naznala německá zelená (post)žena Katje Keul, jinak poslankyně v Bundestagu. Za ideologii, kterou šíří, by ji měli minimálně zakázat vstup do normálních zemí, je důvodné podezření, že tato Němka bude sexuálně obtěžovat děti v mateřských školách.
   Dnes má Bundestag hlasovat o zákonu, který delegitimizuje dětské sňatky. Zelená poslankyně Keulová v novinách Neuen Osnabrucker Zeitung sdělila Němcům a evropskounijním provinciím, že navržený zákon je populistický a protiřečí mezinárodnímu právu, za něž dotyčná zelená nacistka považuje šarii. V logické akribii absolventky pomocné školy vysvětlila, že zákony mají chránit děti a pokud jim nedovolíte, aby si brali starce, ohrozíte jejich materiální prosperitu. Není až tak původní v argumentaci, většina německých pedofilů takto argumentuje při výsleších na pražské policii. Dětská nevěsta prý může žádat německé soudy o zrušení manželství již v současném zákonodárství, konečně i v šarii to lze.
    Spolková vláda navrhuje delegitimizaci i když prý existují lepší varianty a nejlepší variantou je podle zelených sex s osmiletými. Návrh je čistým populismem a protiřečí uprchlickým konvencím a dětským právům a též německému zákonu o ochraně manželství, vzpomněla si zelená pomatená, která  jinak považuje manželství za přežitek minulosti.
   Podle předloženého návrhu, pokud jeden z partnerů má méně než 16 let, manželství není platné. Manželství osob mezi 16-18 lety musí přezkoumat soud. 
Názor čtenáře Raitom na informačním serveru ET:
   Jsou pedofilní. Zneužívání dětí je jejich programem. Jak jsou ubozí. Tato pedofilní strana nemá v politice co pohledávat. Kdy volí tyto darebáky, nemá svědomí a je spoluviníkem na destrukci naší společnosti.


Žádné komentáře: