neděle 11. června 2017

blondyna blondyn

Blondýna - nic takového neexistuje, máte jen rasistické oči..

Německo postihla rakovina ducha a zaplavil hrůzný ideologický smrad. Jsou dobře oblečeni, dobře futrovaní, tělesné pachy jim odvětrávají poslední filtr technologie, ale při procházce jejich městy a tiskovými a televizními médii máte pocit, že německý vzduch obsahuje vysoké procento životu nebezpečné složky. Mají už všichni žluté oči a některá důležitá mozková centra jim ideologičtí technokrati vysadili z provozu a nahradili komputerovými cykly. 
   Škola proti rozumu. Vymyslet se dá leccos, ale hloupost ředitelství školy v severoněmeckém Fockbeku předstihuje myslitelné. „Škola proti rasismu“. V televizním šotu vidíme blond děti sedět v ohradě. Připomíná to trh s evropskými otroky v IS nebo ve středověku někde na severu Afriky. Mohou smutně hledět směrem černovlasé panské rase, k svým tmavším spolužákům. Usměvavá mladší Němka Mirja Stolley ze školního personálu vysvětlí, že se pedagogicky špásuje a pozvala si severoněmeckou televizi, aby se inspirovaly i jiné školy k podobným protirasistickým špásům.
   Učitelka pateticky sdělí dětem a televizi, že jejich škola se stala „školou protirasistickou“, následuje hurá aplaus. Učitelka pomalu odstraňuje ohradu blond dětí a ty se v naučeném postupu nadšeně valí směrem k černým spolužákům. Radost blond i černých dětí, radost školních inspektorů a učitelů je ještě větší.
   Určitě velkou radost budou mít i rodiče, řekla Němka Mirja Stolley v televizi. Konečně nemít radost z podobných terapií se už z mozkových center Němců odstranilo speciálním high-technology filtrem. Žádný rasismus, hrdinové (a hrdost) se netrpí.
    Rasismus se prý mohl ukázat při fotbalovém zápase žáků školy s uprchlíky. Neukázal se, ale bylo to prý tak tak. A i to musí zmizet - potenciální nebezpečí rasismu - hrdost být sám sebou, nebýt zbabělý a mít sílu postavit se proti přivandrovalcům.
    Blond barva za mřížemi, v tomto pokusu šlo podle učitelů o pedagogické vysvětlení dětem, že barva vlasů je pouze nominální hodnotou, je to jenom záležitost postoje, když se dobře podíváte, ani to tak moc blond nevypadá a nakonec vám to po pedagogických zásazích v očích i ztmavne. V protirasistické škole jsme nakonec všichni černí.  

Žádné komentáře: