úterý 11. dubna 2017

princip slast realita

Slast kontra realita

Merkelová kdysi dělala ministryni rodiny, počet dětí na etnickou Němku je podle odhadu dnes menší než jedna, jakékoliv statistiky tohoto žánru jsou nejspíš rasistické v tomto pomateném státě. Potrestají se dobrovolně a rychle odejdou z planety Země do Valhally k velkým vůdcům. Konečně dojde na Winstona Churchilla, který na jaltské konferenci navrhoval otrávit všechny německé studny a způsobit neplodnost německých mužů. Stalin s Rooseveltem se mu vysmáli, ale nakonec dojde na jeho slova.
   Pokud by zůstalo pouze u německých studní, bylo by to v pořádku, ale rozplizlá německá Evropská unie míří na všechny studny v Evropě. Pouze v mešitách se nic nebude otravovat a přežijí pouze ti blízko koránu.  Lotyšsko, Estonsko a Litvu objal jedovatý merkelismus a děti se už nerodí.
    V novinách můžeme tu a tam číst: nejméně dětí na hlavu se rodí v Itálii, pak totéž ve Španělsku nebo v Maďarsku atd. Demogragů jsou v Evropě přehršle, ale smysluplná analýza evropského obyvatelstva neexistuje. Jsou totiž placeni státem a skáčou na pokyn vládnoucích klanů. Samozřejmě až na výjimky jako je Emmanuel Todd, velký demograf, kterého francouzští političtí a vědečtí nýmandi ignorují. Evropská unie dlouhodobě a záměrně narušuje přirozenou demografickou stabilitu evropských národů. O politice přímé degenerace jako jsou polojedovaté potraviny nasáklé palmovým olejem nebo naplněné sojou se dá spekulovat.
    V EU politice evropská rodina nemá místo. Rodina, která je majákem civilizace, předpokladem historické existence a primárních lidských pocitů od pojmu lidského štěstí až po poslání a osudovost člověka, byla evropskounijními hlupáky demontována. Zvítězily zvířecí instinkty, principy slasti zvítězily na principem reality. Samozřejmě dočasné slasti, neboť ti, kterým otevřela EU cestu k ovládnutí Evropy a destrukci všeho evropského mají jiné principy slasti i reality. Evropská realita se v konečném stádiu své existence zjednodušila a obsahově vyprázdnila, zredukovala se na dva principy – zbabělost a nezřízený konzum.
    Demografická situace v Portugalsku je tristním příkladem EU zvrácenosti. Vládnoucí partaje ať jsou to lidovci, sociální demokraté nebo socialisté jsou poslušným tlampačem EU nesmyslů, pouze levicový blok a komunistická strana otevřeně prosazují okamžité opuštění eurozóny i Evropské unie a přesvědčivě přitom argumentují.
     Portugalsko, jak píší politkorektní plátky, je na špici evropskounijního pokroku - 60 doktorandů ze sta jsou ženy. Proč ne, pokud by se jednalo o vědecké špičky a vědeckou superelitu, tam jde pohlaví stranou, ale každé větší město má dnes univerzitu a několik škol údajně vyššího typu. Většina mládeže prochází dnes právě těmito školními zařízeními. „Většina musí mít vysokoškolské vzdělání“ je jeden z pilířů EU perverze. Postaví se víc škol vyššího typu a nechť žije blbost. Být doktorandem neznamená dnes žádnou excelentní kvalitu nebo něco mimořádného podmíněného výběrem. Pro EU propagandu je žena doktorand metou, symbol zrovnoprávnění pohlaví a dnes je jich podstatně víc než mužů. A nejnoblesnější role ženy – mateřství, kde zůstalo v Portugalsku (a v celé EU)? O tom tam už nikdo nemluví, ani církev, dává přednost imigrační demagogii. Bilancí 60% podílu ženských doktorandů může být článek v Journal de Noticias z 30. března.
    Sever rychle ztratí 1.5 milionů osob. V příštích čtyřiceti letech klesne podstatně počet mladých a celkově se počet obyvatel Portugalska sníží na 7.5 milionů (dnes 10.5). Velký pokles obyvatel čeká severní oblasti (Porto), kde klesne počet lidí na 2 miliony z dnešních 3.5 milionu. Pokles o 42%. Důvody této katastrofy? Univerzitní demografie není schopna přinést lepší vysvětlení než najdeme v hospodské diskuzi. lidé se stěhují, fabriky se zavírají, málo jeslí atd.
    Katastrofa nepostihne jenom sever, ale celé Portugalsko, v zemi nedochází ke generační obnově. V Portugalsku je dnes řada vesnic kde jsou všichni obyvatelé v důchodě. Děti se tam dávno přestaly rodit, spousta rodin je bezdětných. Tento hrůzný jev přinesl vstup Portugalska do Evropské unie - bezvýhradné ztotožnění s EU hodnotovou perverzí.  Portugalec bude koncem století znamenat pouze termín v encyklopedii.


Žádné komentáře: