úterý 18. dubna 2017

marine le pen

Marine, Marine a zase ONA

Velká naděje nejen Francouzů, ale všech Evropanů, kterým osud Evropy není lhostejný, která asi jediná je v daném osudovém okamžiku schopna skoncovat s evropskounijní mumií, která rdousí život a pokrok..
Marine le Pen včera na obrovském mítinku v Zenithu v Paříži. Impozantní, osudové a nadějné pro evropské národy. Viz MARINE.

Dámy a pánové, vážení spoluobčané. Spoluobčané zámořských departementů, pokud nás sledujete. I vy v cizině, pokud nás posloucháte. Již za šest dní, první kolo prezidentských voleb. Mluví osud, stojíme před osudovou volbou. Dny velikonoční, kdy den vítězí nad tmou, dny, které nás vedou ke světlu. Rande-vous příští týden má historický rozměr. Příští neděli se rozhoduje o civilizační křižovatce. Francie se znovu narodí nebo skoná.
   Všichni moji protivníci otvírají dveře post-národní Francii. Zaplavení našich měst a vesnic imigrací a cizími komunitami. Destrukce naší civilizace. Destrukce základních norem jako je rovnost muže a ženy. Proměna naší země v nenárodní prostor v pařátech Evropské unie. Konec suverenity a celé legality francouzského národa. Utopení národa v magmatu slepé globalizace. 
    Ale na druhé straně existují ještě francouzští patrioti. Víme, že hvězdné hodiny Francie jsou ještě před námi. Francie sama nejlíp dokáže chránit své děti. A ví jak čelit slepé globalizaci. Svobodný a suverénní stát. Bez nadnárodního diktátu. Francie je velká, nezapomíná na své chudé a bezbranné, na nikoho.
    Francie dala světu a též to očekává, respekt k národům, svobodu a ne poddanství v obruči nadnárodního bloku. Mír a nezávislost. Ve volbách myslíme na spojenectví všech Francouzů kolem našeho duchovního dědictví. Na tradici, náš úžasný jazyk, kulturu, na náš způsob života, na naši koncepci světa a člověka. Na naše hodnoty.
    Naším projektem je svoboda, rovnost, bratrství. Každý Francouz má právo proklamovat, že Francie mu patří, je jeho vlastí. Vraťte nám Francii. Mé poselství je poselstvím srdce. Francie je naše a jsme za ní zodpovědní.  Utrpení současné Francie proměním v naději. Naše suverenita a rozhodování byly přeneseny do šedých bruselských chodeb. Rozhodují byrokrati jejichž jména ani neznáme. Nikdo je nevolil. Rozhodují proti zájmu evropských národů. Rozhodují lobby a nadnárodní finanční skupiny. Rozhodují technokrati jimž předali mí nedělní protivníci veškerou moc. Pošlapali lidovou vůli, která odmítla lisabonské dohody. Předali naše zákony a totálně kapitulovali.
    Nerozhodujeme o tom, koho u nás usídlí. Francouz má méně práv než ilegální imigrant. Znásilnili náš národní solidární systém ve prospěch slepé globalizace. Zničili naše továrny, kamsi je přenesli. Zničili naše pracovní místa neférovou konkurencí. Deformovali naší historii. Zničili naší paměť.  A konečně naši naději. Zákony republiky už zde neplatí. Imámové tvoří zákony. Gangy a mafie tvoří zákony. Existují dvě společnosti. Jedna v obležení a druhá útočící a vítězící.  
   Francie se musí znovu stát suverénní zemí svobodných lidí. Musíme rozhodovat o našem osudu, o národních prioritách, o organizaci naší společnosti. O našem ekonomickém systému, o sociálním systému. Respekt k ženám a žádná jejich eliminace z veřejného prostoru. Závoj není tolerovatelný. Ženy Francie, vyzývám vás zvedněte hlavu.
   Francouzi sami rozhodnou koho přijmou ve své zemi. Rozhodnou kdo se stane Francouzem a kdo toho není hoden.
Dál viz youtube..

Žádné komentáře: