sobota 22. dubna 2017

bill nye blb

Muž vědy aneb blb..

Zítra začínají v USA velké pochody politickokorektních, nebo spíš pokračují ty předešlé. Za „pokrokovou“ vědu. Organizují to tzv. muži vědy a médií, a jejich wip hvězda Bill Nye. Za spravedlivou, politickokorektní, sice trochu přihlouplou, ale vědu. V Cromagnonu se přece mluvilo arabsky a byly tam mešity, kdo se pozastaví v údivu je rasista. Bill Nyeovi aplaudovalo levicově zelené publikum když před dvěma lety tvrdil, že islámský stát je důsledkem oteplování klimatu. 
   Pochody směřují proti americké pravici, protože prý nevěří velkému třesku a člověk podle pravice nepochází z východoafrické opice. Půjdou i proti Čínanům, i když někteří v Číně připustí tezi „člověk z opice“, má  to být čínská opice z polopouště Gobi a ne ta východoafrická. Nic takového - homo sapiens včetně alfa opice má svůj domov v buši východní Afriky, všechno se vymyslelo tam, tvrdí američtí "pokrokoví" muži vědy. 
   Levicoví "pokrokoví" muži (zelené mužoženy a další pohlaví) mají mnoho ušlechtilých témat. Karcigenní glyfosát v pivu je fokusem jejich ušlechtilého boje. Pravice argumentuje, že podle výzkumů by člověk musel vypít 2000 litrů piva denně, aby se karcigenní statistiky zvýznamnily, ale k čemu Diana když jsem tu já, říká opice (k čemu výzkum když je tu pravda).
   Biologie je diskuzním tématem číslo jedna „pokrokových“ pochodů, spíš pouze jistá fáze vývoje popisující prolomení zvířecí říše do prostoru homo sapiens východoafrickou opicí. Další témata jako mezirasové rozdíly a genetická podmíněnost inteligence jsou zakázané. Levicový tábor je v tom neoblomný.
   Věda je levicová a basta. Univerzita je sice free space, ale v USA (a v Německu) se ve free space trpí jenom „pokrokové“ multikulti bláboly. Univerzity obzvlášť v duchovních vědách produkují tisíce studií bez adekvátní argumentace, hlavním kritériem je poplatnost vládnoucímu levicovému názoru.
   Bohužel i přírodní vědy se nepohybují v ideovém vakuu a chtíc nechtíc vládnoucí ideová perverze deformuje bádání v přírodovědné oblasti.

Žádné komentáře: