pondělí 6. března 2017

imigrant plauen

Odporné až nejodpornější aneb 2400 eur měsíčně vrahům

Úsměvné. Bizarní. Pikantní. Ne. Ne. Trapné. Hanebné. Odporné. Amorální. Kdo? Německá politika a celá německá EU. Spektrum pocitů, které může evokovat zpráva z Bild Zeitung. 
  Jerzy Andrzejewski kdysi napsal, že buď mučivé pokání anebo trest vede ke spáse. Němcům se válečné zločiny a hanebnosti odpustily. Ty nepáchal jenom stát, ty páchaly miliony Němců, kteří nikdy nedospěli do mučivého problému viny a individuálního pokání. Bez skutečného křesťanského pokání dospěl tento národ do politického narcistního antipokání, které se stalo konstitutivním charakterem německé podstaty. Perverzní stav jejich duše není univerzální evropskou kvalitou, je spíš civilizačním odpadem. Případ uvedený v Bildu je důsledkem německé politiky (a EU) a bohužel nemá statistickou nevýznamnost.   
    Hrůza z Bild Zeitu. „Azylant“ Abdalfatah za Sýrie inkasuje v Německu 2400 eur sociální podpory. V Sýrii člen teroristické organizace Al-Nusra a mj. zavraždil 36 vládních úředníků. Výčitkami svědomí netrpí. V říjnu 2015 přešel do Německa s těhotnou ženou a třemi  dětmi. Radnice v Plavně přes nesouhlas obyvatel mu (a tisícovkám dalších) poskytla komfortní bydlení. Kdo protestoval toho politickokorektní média označovaly za neonacisty. Od dubna 2016 mu byl přiznán status uprchlíka se všemi německými požitky, které z toho plynou. 2400 eur měsíčně. Uvádí, že v Sýrii dělal automechanika.
   Víc než deset let vládne v saském Plavně azylové šílenství, píše informační server pi-news.net. Obyvatele Plavna imigranti přepadají ve velkém, vesměs jsou ozbrojeni. Znásilnění, krádeže, přepady. Každý druhý trestný čin ve Vogtlandu je spáchán v Plavně. Policie je denně přítomna v domově tak po míru toužících azylantů.   

Žádné komentáře: