středa 17. srpna 2016

hillary bermuda triangle

Bermuda triangl a řada úmrtí kolem Hillary

Všechno je to mysteriózní, ale bermudskému trianglu to asi vydrží déle, to ostatní se snad rychle došetří. Pokud tomu nebrání někdo hodně hodně vysoko postavený.
Některá seriozní, ale samozřejmě ne politickokorektní média, přinesla informaci téměř pro milovníky krimi příběhů.

V pěti týdnech náhlá úmrtí mladších mužů. Slečna Marple by  nejdřív hledala nit, která to může propojit: Všichni nezávisle na sobě prováděli šetření o Clintonových.
  Seth Rich: 27letý spolupracovník demokratického Národního komitétu. Zabýval se možnými podvody ve prospěch Hillary a proti Berniemu Sandersovi. WikiLeaks zveřejnil stovky emailů členů Národního komitétu, které svědčí o kriminálních aktivitách některých členů komitétu ve prospěch Hillary. A pravděpodobně emaily předal zakladateli WikiLeaks Assangeovi právě Seth Rich. Mord je záhadou, nejdřív ho někdo pěkně propleskl a pak párkrát prostřelil. Loupež se nekonala, mobil, hodinky, šperk na krku atd. nikoho nezaujaly.
   John Ashe. Zabit 22 června. Byl prvním z této mysteriózní řady. Alto cargo, těžká váha. V 2013 a 2014 byl předsedou valného shromáždění OSN. Byl obviněn spolu s čínským obchodníkem Lap Sengem z korupce v miliardové výši. Měl vypovídat o ilegálních peněžních transferech demokratickému Národnímu komitétu za Clintonova prezidentování.  OSN nejdřív oznámilo,  že dostal infarkt. Lokální policejní stanice v jeho bydlišti Dobbs Ferry to popřela. Při fitness cvičení si měl rozbít  hlavu a pak umřít. 
  Mike Flynn. Zemřel 23. června, neví se jak. 49letý investigativní žurnalista z Breitbart News, zodpovědný v redakci za informace z vlády. V den úmrtí zveřejnil článek  „Clintonových mašina na peníze“. Článek pojednával o nadaci Clintonových a jejich pobočkách po celém světě. Pobočky v Hongkongu nesponzorovali pouze bohatí Číňané, ale kupodivu i čínské vládní kruhy. Možná je to náhoda, ale kdykoliv někdo shromáždí dostatek dokumentů, aby pohnal Hillary k soudu, zemře.
   Joe Montano. 47letý, 25. června nalezen mrtev, infarkt. Pracoval pro možného víceprezidentského kandidáta Tim Kaina. Zemřel ten samý den kdy zahájil nominační konvent a přišla první odhalení WikiLeaks.
   Victor Thorn. Zemřel 1. srpna. Psal knihu o sexuálních útocích Billa Clintona a paralelně s tím knihu o mrtvých kolem Hillary. Thorn se měl zastřelit. 
   Shawn Lucas. 38letý, náhle zemřel 2. srpna. Zemřel ve spánku. Tvrdil, že prezidentská kampaň je podvod. Připravoval obvinění k soudu proti předsedkyni Národního konventu   Debbie Wasserman Schultzové, která nakonec sama po zveřejnění wikileaks emailů rezignovala. 
 

Žádné komentáře: