sobota 27. srpna 2016

binghamton univerzita

STOP WHITE PEOPLE

Slogan není z šedesátých let z jihoafrického hnutí odporu, ale název semestrálního cyklu přednášek na státní newyorkské univerzitě v Binghamtonu. Hlavně tam neposílat své děti, univerzita je téměř zadarmo, ale plodí blby.
Asi to v USA není ojedinělé, to je důvod, proč musí vykrádat duševní elitu všude jinde a do Evropy organizovat přísun lidí, kteří do elity nepatří. Evropští absolventi dobrých uni mají dveře do USA otevřeny.
   Semestrální kurs výše uvedeného jména má prý za cíl naučit jednat s bílými, kteří ignorují koncept práv bílé populace (sugerovaný levičáckými hlupáky). Podivná hatmatilka. Jak dokázat, že pokud jste bílý, jste lump a kromě práce nemáte na nic právo. Nebílí prý tisíce let trpěli a je tedy spravedlivé, že nebudou pracovat a mají právo na všechno právo. Nic samozřejmě nevymyslí kromě sloganovitého nesmyslu.
   Tuto vysokou vědu si můžete poslechnout v posluchárně UU202 na univerzitě v Binghamtonu, referující (pa)vědci: Urenna Nwogwugwu, Ciaran Slattery. Nichola Pulakos. Detaily na twitteru.
   Samozřejmě, že jde o vítězství bigotnosti, stupidity  a rasismu proti bílým na americké univerzitě a pravděpodobně na většině těchto zařízení. Zajímavou (a hlubokou) odpovědí na všechny tyto levičácké stupidity amerických univerzitních nul je sentence odvážné Ayaan Hirsi Ali: „Koncept bílé viny je formou rasismu“.

Žádné komentáře: