pondělí 18. července 2016

nemecko vse

Letem německým světem vše podstatné, zbytek nuda

ARD státní televize 
   Byl to opravdu islámský teroristický útok v Nice, jak naznačil předseda vlády Valls, ptá se pochybovačně politickokorektní slepice Caren Miosga v státní televizi ARD pařížského zpravodaje. Odpovídá politickokorektní, dobře placený hlupák a jejich reportér v Paříži Philipp Glitz: "Na, ja, mnozí tu na to tak nazírají."

Doufejme jenom, že příbuzní 84 zabitých dají tomuto Němčourovi brzo přes hubu. Čtenář Falkenhorst serveru pi-news komentuje otázku televizní slepice takto: „Byl to akt lásky a sympatií. Islám je láska, mír a na druhé straně měsíce svítí slunce.“  

Puč a Kemal Attaturk definitivně mrtev

  Pokus o puč zbytků kemalistů v armádě definitivně ztroskotal. Již nic nestojí v cestě islámskofašistické straně AKP a jejich bossovi Erdoganovi zlikvidovat brutálním úderem poslední mohykány moderního Turecka. Generálové, státní zástupci, 3000 soudců atd. zatčeni. Obama, Merkelová stojí za islámofašisty.

A Turecko komentuje Cahyt Kaya

  Definuje se jako ex-muslim, Kurd, občas nervní, sociální liberál, humanistický aktivista a ateista, chovající velký odpor k politickokorektním „dobrákům“.
Bilance puče: 90 mrtvých. Bilance Erdoganova teroru: 40 milionu mrtvých mozků.
  Erdogan pozval všechny své přivržence, aby v Turecku vyrazili do ulic. Echtovní přívrženci z Evropy cestují do Turecka, aby ho podpořili. Bohužel tam nezůstanou napořád.
  Pro hrdé Erdoganovy přívržence v Evropě žít v super Turecku je tím největším trestem a proto musíme trpět tyto imperialistické hordy v Severním Porýní a západní (Turecku)Falci. Tisíce jich zde vyrazily do ulic, turecké fangle, národní hymny atd. I Stuttgart musel celou noc poslouchat Allahu akkbar a proerdoganova hesla z amplionů. Tisíce v celém Německu, voličů SPD (socanů) a Erdoganovy AKP, mají totiž dva pasy. Erdogan vede prostřednictvím imigrační vlny úspěšnou válku s Evropou.

Velký mufti

   Univerzita v Bonnu dává na vědomí. 14. července se jí dostalo velké cti, navštívil ji   egyptský velký mufti Shawki Allam a pronesl řeč. Velký sál přeplněn. Mladí muži  a mladé ženy s decentní pokrývkou hlavy. Superintendant evangelické církve. Moderovala profesorka Christina Schirrmacherová, která prý ještě k islámu nekonvertovala, na rozdíl od mnohých jejích univerzitních kolegyň. Mufti se vyjádřil pochvalně o bonnské univerzitě a Bonnu samotném, prý se tam neschází nenávistná PEGIDA jako v Drážďanech. Mufti se koncentroval na mírové poselství islámu. Hedonismus nechce. Káhirskou deklaraci o lidských právech pouze na základě islámského práva nezmiňoval. Všechna náboženství prý žijí pohromadě. Zabíjení a útoky proti křesťanům též nezmiňoval. Teroristé špatně čtou korán. Zasedání uzavřeli ne nemoderním „práci čest“, ale „Allahu akbar.“ Ach ten německý pokrok.

Poučení z Nice

   Pisatel Marcus na pi-news.net sumarizuje postoje německých médií a klanu Merkel a spol. k událostem minulého týdne.
   Události hrozné a nedostává se nám slov. Duchem jsme v Nice. Hrozný čin jednotlivce, který zneužil náboženství. Musíme si uchovat chladné hlavy. S islámem to nemá nic co do činění. Mrtví ještě nevystydli a už hecíři hecují. Největším nebezpečím v této chvíli by bylo nepřátelství k imigrantům a islámofobie. Právě teď musíme ukázat solidaritu našim muslimským spoluobčanům.  A prosím žádné paušalizování. Demokratická společnost nese též svůj podíl viny. Pravicové strany jsou na vzestupu. V celé Evropě nálada proti imigrantům. S Brexitem přišel nacionalismus.   Předsudky proti imigrantům a muslimům. Evropa se musí otevřít ještě víc, a víc imigrace – hlavně z muslimských zemí. Ať se zničí etnická homogenita a vivat multikulti radosti. Přistěhovalci musí cítit, že jsou vítáni. Násilí má neislámský původ. Do chátrající a stárnoucí Evropy musí přijít noví lidé. Populisté nabízí jednoduché patenty.  Všichni pokrokoví spojme se.

Němečtí pokrokoví

   V Meklenbursku levicoví politickokorektní  v sobotní noci atakovali dům zemského činovníka jediné německé opoziční strany Alternativy pro Německo (AfD) Matthiase Manthei.  Kameny, okna vylámali atd. Skupina politickokrektních se nazývá „Antifašistická akce.“  Naštěstí nebylo zraněno žádné z politikových malých dětí. AfD má před zemskými volbami podle průzkumu 20% sympatizantů mezi voliči, a tak útoky „ušlechtilých“ fašizoidů živené politickokorektními médii narůstají a jsou čím dál víc brutálnější.
 

Žádné komentáře: