středa 4. května 2016

usa aleppo

aaaadeutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/05/04/usa-drohen-syrien-mit-der-rueckkehr-des-krieges/

Mír podle Kerryho

 Ministr zahraničí Kerry včera ve Washingtonu pohrozil syrské vládě, že se jí do země vrátí válka, pokud nebude dodržovat klid zbraní. Velmi bizarní až zvrácené ve světle další zprávy. 
 S golfskými diktátory spřátelená teroristická organizace al-Nusra bezostyšně bombardovala raketami nemocnici v Aleppu, v části města, které ovládá syrská vláda. Fakt jasný všem od počátku, pokud jste ovšem včera sledovali francouzské televizní kanály, prezentovaly to tam jako útok syrské armády na nemocnici, s přehršlemi soucitných blábolů a lží, nenávidí Putina a Asada a tudíž vše povoleno. Zabití v nemocnici a jinde jsou jenom propagandafutr v politickokorektních televizích.
  Islámské milice zahájily útok na část města kontrolovanou vládou.  Kerry ale syrskou vládu varuje, že pokud se bude bránit, začnou Američané ve velkém dodávat islámským milicím zbraně (pokud už to nedělají). Očividně jsou to golfské monarchie a s nimi spřažené teroristické organizace, které zahájily útok, v nemocnici zahynuly desítky lidí, a další stovky mrtvých mezi civilními obyvateli.
  Islamisté z al-Nusra se podkopali pod administrativní budovy a výbuch úplně zničil  infrastrukturu administrativního komplexu. Po výbuchu zahájili útok. A hrůzná americká logika je odpovědí: nechte se zabít nebo se dejte k al-Nusre .

    

Žádné komentáře: