pátek 15. dubna 2016

putin

Odhalil pravdu

   Vladimír Putin na každoročním setkání s občany: „Čím víc se přibližují volby (prezidentské v USA), tím víc  dezinformačních kampaní. Dokumenty o daňovém ráji v Panamě první zveřejnily německé Süddeutsche Zeitung, noviny patří mediálnímu holdingu, který  vlastní americký bankovní dům Goldman Sachs“.
 „Oni (chlebodárci novin) musí pochopit, že manipulace tohoto druhu s Ruskem není přípustná. Pokud se s námi hovoří s respektem, stejně tak odpovídáme“.
  Jednatel  Süddeutsche Zeitung Stefan Hilscher okamžitě reagoval a prohlásil, že to není pravda: „Noviny patří z 82%  Südwestdeutschen Medien Holding a z 18% Friedman Verlag“. Kdo se skrývá za těmito subjekty asi už neví.
   Noviny Süddeutsche Zeitung jsou hlavní hlásnou troubou politickokorektní perverze ve Spolkové republice. Jsou hlavním cenzorem rozumných politických postojů, nenávistní proti jediné opozici v Německu (AfD), bojovníkem proti evropské a národní identitě, jsou propagátorem islámu a zelené levicové agrese. Mají podíl na rozpadu evropských tradičních hodnot, židovské organizace si často stěžují na jejich protiizraelské difamace, jejich referování o Izraeli je jednostranně propalestinské atd.
  Prezident Putin odhalil velkou pravdu o tom, že zájem velkého kapitálu stojí za maskou německé proimigrantské ušlechtilosti.

Žádné komentáře: