sobota 28. listopadu 2015

marine pen bruno golnisch

Marine le Pen a Brune Golnisch v evropském parlamentu.

Marine le Pen:
  Od rána tady poslouchám vaše proslovy a ani jednou jsem neslyšela pojmenování pachatelů - vrazi. Teror je zbraní v rukou vrahů. Vražednou ideologií je islamismus, pokud nejste schopni pojmenovat nepřítele, nemůžete proti němu bojovat.

 Někteří z vás tak činí zcela záměrně, nechcete pojmenovat pachatele - pak by jste totiž museli zpochybnit některé vaše mezinárodní vazby, např. se Saudskou Arábií  a Katarem. Museli byste se zabývat dvojí hrou Turecka. Všichni, kdo bojují s islamisty, musí být považováni za naše spojence. Mám na mysli Egypt, Emiráty, Irán a především Rusko.
 Hlavním problémem v boji s islamismem je imbecilní evropskounijní politika samotná. Na prvním místě vámi živená politika masivní imigrace. Tato dlouhodobá nebezpečná politika dává vznik neintegrovatelným komunitám v Evropě. Stále opakujete, že většina teroristů se narodila v Evropě. Říkáte, že příští roky přijdou tři miliony imigrantů. Infiltrace teroru mezi imigranty je realitou, tato realita zabíjela v pátek v Paříži. Realita je tady i když ji chcete ignorovat. Pokračujte tak klidně dál!
  Unie a hraniční státy jsou totálně neschopné kontrolovat masu imigrantů na hranicích. A navíc se dobrovolně vzdali adekvátních prostředků, které by tomu zabránily. Musíme se vrátit k našim národním hranicím. Nemáme důvěru v Unii, není schopna vůbec něco řešit.
   Nutíte nás k dlouholetému šetření, vede to k tomu, že jsme odzbrojili, máme v důsledku vašeho tlaku méně policie, menší armádu, méně kontrol na hranicích. Máme dost vaší politiky ekonomické restrikce. Nechceme, abyste rozhodovali o prioritách našeho rozpočtu. Musíme obnovit rozpočtovou suverenitu. Duch Francie se mění. Vaše akce mají až kriminální podtext.

Bruno Golnisch
  
Poslanec FN v evropském parlamentu, brilantní jurista a orientalista, profesor na právnické fakultě v Metz, profesor japonštiny a japonské civilizace na filologické fakultě v Lyonu.
  Desetiletí živí Evropská unie masívní imigraci do Evropy, a to především  populaci, která odmítá naše hodnoty. Vaše vize multikulturní společnosti se rovná multikonfliktní společnosti. Nutíte členské státy, aby rozdávaly svá občanství lidem, kteří toho nejsou hodni. Zabraňujete členským státům v promptním odsunu kriminálních cizinců. Odbourali jste hranice, které teď na rychlo chcete přechodně obnovit. Financujete proselytické aktivity různých asociací, teď sklízíte plody, kde je vaše zodpovědnost? Nejste schopni rozumné odpovědi na teroristické zabíjení. Podle vás jsou teroristé vesměs Evropané. Ale nikdy jimi neměli být. Je normální rezervovat občanství pro ty, kteří toho jsou hodni a nedávat je kriminálníkům.
  S halasem vytrubujete, že centrální databáze cestujících letadly se stane velkou zbraní proti teroru. Jste směšní. Aerolinky mají podobné databáze. Rozhodující je jednat.
  Jediná síla, která je schopna zastavit terorismus je arabský nacionalismus, a ten s pomocí USA dlouhodobě likvidujete.     

Žádné komentáře: