pondělí 30. listopadu 2015

brusel unie

a.jungefreiheit.de/debatte/kommentar/2015/bruessel-als-beispiel/

  Například Brusel

Michael Paulwitz se v Junge Freiheit zabývá Bruselem - hlavním městem Evropské unie a NATO.  Vojáci ve vnitřním městě. Šampaňské pouze v soukromí. "Přece si kvůli teroristům nenecháme zajít chuť na chlast", už to v Bruselu přestali říkat a pomalu se jim zvedá při obědě bránice strachem.
  Evropský multikulti ráj prochází proměnou? Permanentní policejní přítomnost a výjimečný stav. Vládnoucí hedonismus a sebeodzbrojení údajně otevřené společnosti se proměnilo ve společnost anarchie, chaosu a kolapsu.
  Brusel - ztělesňuje ideál Evropské unie a snažení všech jejich politruků. Není to náhoda, že  k tomu dochází v hlavním městě vlámsko - valonského umělého státu, který ztělesňuje Evropskou unii.  Instituce a bezpečnostní síly tohoto státu  místo společného zacílení, cílí obvykle na sebe. Národní stát je téměř překonán, prostor se vyplní vyššími humánními cíli.
  Dlouhé roky bylo spíš komické, že rozkládající se Belgie může dlouhodobě fungovat bez vlády. Ale všeho do času.  Před očima ignorujících úředníků a sebou samými se zabývajícími politiky, nekontrolovaná a fatalisticky přijímaná imigrace dala vznik zcela nepřátelskému státu v bruselském regionu. S pomocí nezodpovědného belgického státu a pod okny úřadoven EU vzniklo obrovské teroristické centrum v Evropě. Konzum, egoistický individualismus a bezstarostnost otevřené společnosti jsou lehce zranitelné, tím víc, čím je společnost etnicky heterogennější.
  Proti útokům nepřátel, kteří tuto společnost fundamentálně nenávidí, se demonstrativně reaguje odvážnou návštěvou barů a kladením květin.  A  nakonec též masivním nasazením bezpečnostních složek, které snad ochrání komfortní obyvatelné zóny.  
   V této situaci se Německo proměnilo v hippie stát, který si zahrává nejen s vlastní bezpečností, ale bezpečností celé Evropy. Hedonistické iluze jsou pevně vpečetěny v hlavách politiků a v médiích. Neuvěřitelná tvrdohlavost a ideologická slepota jim brání, aby obnovili přirozenou kontrolu státních hranic. Francouzský prezident dobře ví, že bombardování v Sýrii je pouhé alibi pro blížící se volby. Má totiž ve Francii opozici s dobrými volebními vyhlídkami, která hlásá, že nejdřív musí být utnuté  kořeny teroru přímo ve Francii.  
  Řeči německých politiků o evropském řešení není nic jiného než zbabělost a selhání. Stárnoucí evropská populace má osvobodit blízkovýchodní svět, odkud se k nám valí obrovské hordy mladých mužů, to je demografický nesmysl. 
    Polský ministr zahraničí Witold Waszczykowski správně poznamenal: " Evropští vojáci mají bojovat proti islámskému státu a statisíce mladých Syřanů se budou válet v berlínských kavárnách"?
    Izrael je příkladem západní společnosti, která může žít pod Damoklovým mečem teroru.  Ale Židé v Izraeli akceptují brannou povinnost, silnou policii a bezpečnostní opatření zacílené na rizikové skupiny, což se tady odsuzuje.
   Multikulturalismus a nahrazení národních států v Evropské unii nefunkční strukturou vede k chaosu a policejnímu státu.
  

Žádné komentáře: